Samsung Galaxy Note 20+ va avea o cameră de 108 MP

683
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung va pune o cameră de 108 megapixeli în Galaxy Note 20+. Știm deja, este un senzor cu aceeași rezoluție de la camera principală a lui Galaxy S20 Ultra. Mai devreme am scris despre bateria Galaxy Note 20+. La scurt timp după aceea, am primit o altă informație interesantă despre aceeași versiune a viitoarei serii Galaxy Note 20. De această dată vom afla mai multe despre camera dispozitivului. Încep să se înmulțească informațiile despre viitoarea serie Note.

Conform GalaxyClub, Samsung va folosi un senzor de 108 megapixeli în versiunea „Plus” a seriei Note 20. Nu știm dacă este de fapt același senzor aflat S20 Ultra. Această cameră nu era chiar lipsită de probleme, deși actualizările software care au fost lansate au adus multe îmbunătățiri în ultimele luni. În plus, S20 Ultra are detectare de fază, dar nu are autofocus Dual-Pixel. Încă nu știm dacă acest lucru se va schimba pe Samsung Galaxy Note 20+.

Note 20+ va moșteni departamentul foto de pe S20+ și o cameră de 108MP

Camera de 108MP nu este cea cu zoom. Faptul că Samsung alege o cameră cu o rezoluție atât de mare pentru Note 20+ nu înseamnă că dispozitivul primește același obiectiv Space Zoom. De fapt, până acum nu au fost prea multe informații în acest sens.

Șansele sunt ca departamentul foto pe Note 20+ să fie similar cu cel aflat pe Galaxy S20 și S20+, dar cu o rezoluție mai mare pentru camera principală. De asemenea, ne așteptăm ca modelul Galaxy Note 20 fără „Plus” să nu aibă o cameră de 108MP. Nu au apărut informații despre camera principală din dispozitivul respectiv, dar au fost mai multe zvonuri.

În general adăugarea sufixului „Plus” la un produs, în cazul de față un smartphone, desemnează un smartphone mai puternic, mai performant, care aduce ceva în plus sau o utilizare profesională. Poate desemna aducerea de funcționalități suplimentare pentru un dispozitiv.

Samsung cel mai probabil va lansa noile modele Galaxy Note 20 în luna august – împreună cu Galaxy Fold 2. Evenimentul va fi unul fără public și va avea loc online, cel puțin acestea sunt informațiile de până acuma. Și dacă totul merge după scenariul din 2019, noile modele Galaxy Note vor fi în magazine chiar în acea lună.

Până atunci, dacă vreți un smartphone Samsung cu o cameră de rezoluție așa de mare, orientați-vă spre Galaxy S20 Ultra. Este un smartphone scump, are conectivitate 5G, este super dotat, are tot ce vă doriți și mai mult decât atât.