Samsung Galaxy Note 20 ar putea avea un ecran de 120Hz îmbunătățit

988
Sursa Foto: via funzen.net

Seria Galaxy S20 este în prag de lansare și deja încep să apară informații despre seria Samsung Galaxy Note 20. Cu câteva luni bune înainte de lansarea smartphone-urilor, un informator celebru a dezvăluit primele informații din fișa lor tehnică. Nu este surprinzător, Samsung va continua să parieze pe un ecran cu o rată de actualizare de 120Hz, așa cum este cazul la Galaxy S20.

În 4 februarie 2020, Ice Universe a menționat pentru prima dată pe Samsung Galaxy Note 20, viitorul smartphone al gamei Note de la Samsung. „Galaxy Note 20 va folosi o tehnologie mai rafinată a ratei de actualizare de 120Hz„. A spus Ice Universe pe contul său de Twitter, conform PhonAndroid. După cum vă așteptați, ecranul cu o rată de actualizare de 120Hz de pe Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra se va regăsi pe Galaxy Note 20. În general, seria Note este destul de aproape de modelele Galaxy S lansate în același an.

Posibil ca Galaxy Note 20 să ofere rezoluție QHD+ cu modul 120Hz activat

Potrivit Universului de Ghiață, Samsung a decis să-și îmbunătățească tehnologia de actualizare a ecranului și implicit a imaginilor. Ice Universe nu spune mai multe despre îmbunătățirile care vor fi aduse de gigantul tech seriei Galaxy Note 20. De exemplu, ne imaginăm că Samsung ar putea oferi o rezoluție mai mare decât cea a ecranului de 120Hz aflat pe Galaxy S20.

Cu rata de actualizare setată la maximum 120Hz, Galaxy S20 se va limita la o rezoluție Full HD (1080p). Prin urmare, utilizatorii ar fi obligați să aleagă între o fluiditate mai bună sau o calitate optimă a imaginii. Spre deosebire de seria S20, așteptăm de la Samsung Galaxy Note 20 o rezoluție Quad HD+ cu modul 120Hz activat. Nu sunt informații concrete despre acest lucru, dar este posibil.

Ice Universe este un fost angajat al companiei Samsung. Universe Ice este un leakster care postează multe informații pe Twitter și pe site-ul chinezesc Weibo. Informațiile sale sunt de cele mai multe ori confirmate. Este o sursă serioasă și des citată de mass-media privind telefoanele Samsung.

Vă reamintim că Ice Universe a fost cel care a scris pentru prima dată, în septembrie anul trecut, despre ecranul de 120Hz al seriei Galaxy S20. În ultimii ani, el a fost cel care a dezvăluit în mod regulat noi informații despre smartphone-urile Samsung cu câteva luni înainte de prezentarea lor. Deci, putem acorda un anumit credit informațiilor sale privind pe Samsung Galaxy Note 20.

Seria Samsung Galaxy Note 20 ar trebui să vină și ea cu un ecran Infinity-O. Nu credem că va lipsi nici modulul dreptunghiular pentru camerele foto spate. Având în vedere obiceiurile Samsung, ne putem aștepta ca seria Galaxy Note 20 să fie prezentată în cursul lunii august 2020, cu o lansare pe piață la începutul lunii septembrie.