Seria Galaxy S20 la vânzare din prima săptămână a lunii martie

832
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Samsung lansează la vânzare seria Galaxy S20 în prima săptămână a lunii martie. Mai exact pe 6 martie, conform site-ului de rezervare pentru aceste telefoane. De câteva zile site-ul web Samsung este disponibil pentru a vă pre-înregistra disponibilitatea de a precomanda un Galaxy S20. Dacă sunteți interesat de pre-comandarea unuia dintre aceste telefoane vă puteți înregistra la Samsung.com.

Pentru a fi mai clar, aceasta nu este o pre-comandă! Pur și simplu gigantul tech vrea să știe câte persoane sunt interesate în a comanda unul dintre viitoarele smartphone-uri din seria Galaxy S20.

Cu înregistrarea pe site-ul Samsung vă anunțați că doriți un mesaj atunci când pre-comenzile vor fi disponibile pentru Galaxy S20. Pe site se precizează că veți avea acces la unul dintre telefoanele Galaxy S20 înaintea oricui, dacă vreți să comandați în prealabil unul. De asemenea, se precizează că livrarea va avea loc „până la 6 martie„, până la finalizarea stocului.

Galaxy S20, Galaxy Z Flip și încă 11 dispozitive vor fi lansate pe 11 februarie

Samsung este de așteptat să lanseze și alte 11 dispozitive cu ocazia evenimentului „Galaxy Unpacked” din 11 februarie. Așteptăm noul telefon pliabil Samsung Galaxy Z Flip, precum și o nouă versiune a căștilor wireless wireless Samsung Galaxy Buds+. Site-ul de pre-înregistrare nu menționează niciunul dintre aceste produse – de fapt, nici măcar nu menționează seria Galaxy S20. Conform AndroidHeadlines, tot ce spune este că „noul telefon Galaxy” este pe drum, așa că luați informația cum doriți.

Bill Graham Civic Auditorium este o arenă polivalentă din San Francisco cu o capacitate de 8.500 de locuri. A fost construită pentru expoziția universală din San Francisco din 1915 și renovată de mai multe ori de atunci. Au concertat aici Elvis Presley, Judy Garland, Ray Charles, Jose Feliciano, Bob Dylan sau Shakira.

Site-ul Samsung de rezervare spune clar că livrarea va avea loc până pe 6 martie. Această specificare sugerează două lucruri. Livrarea „până la” 6 martie înseamnă că există posibilitatea ca telefonul să ajungă înainte de această dată sau pe 6 martie. Pre-comandarea unui smartphone Galaxy S20 are și beneficii. Veți primi telefonul înaintea altora, beneficiați de un preț mai redus și primiți un bonus oferit de Samsung. Cel mai probabil noul set wireless Galaxy Buds+.

Veți obține, de asemenea, un credit instantaneu de 35 de dolari, care poate fi utilizat pentru dispozitive și accesorii, atât timp cât sunt eligibile. Deci, probabil, puteți folosi cei 35 de dolari pentru o husă nouă compatibilă cu telefonul cumpărat.

După rezervare veți fi informat când vor începe pre-comenzile

Pentru a vă rezerva șansa la o precomandă, nu trebuie decât să introduceți numele, adresa de e-mail și codul poștal. Apoi, alegeți-vă operatorul de telefonie mobilă, sau selectați modelul deblocat. Apoi faceți clic pe buton și în scurt timp veți primi un e-mail cu notificarea despre creditul instant de 35 USD, precum și despre momentul când vor începe pre-comenzile.

Samsung este de așteptat să lanseze familia de dispozitive S20, care include modelul standard Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra, pe 11 februarie. Evenimentul va avea loc săptăpmâna viitoare la Bill Graham Civic Auditorium din San Francisco și va începe la ora 21:00, ora României.