Modelul mai mic Samsung Galaxy Note 20 va avea un ecran plat

671
Sursa Foto: androidheadlines.com

Următorul mare eveniment din industria de telefonie mobilă este lansarea seriei Samsung Galaxy Note 20. Și la fel ca seria Galaxy S20, se pare că vor fi trei modele. Până acum a fost vorba de două modele, Note 20 și Note 20+, dar acum intră în discuție și Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Certitudinea o vom avea doar când Samsung va face prezentarea oficială.

Conform ultimelor informații via AndroidHeadlines, se pare că specificațiile pentru modelul mai mic Galaxy Note 20 nu vor fi grozave. De fapt, vor fi destul de dezamăgitoare. Acum, înainte de a vorbi despre specificațiile seriei Note 20, trebuie să spunem că Samsung va fi nevoit să găsească modalități de a le diferenția cele trei modele. Și specificațiile sunt cel mai simplu și cel mai bun mod de a face asta.

Smartphone-ul Note 20 mai puțin impresionant decât Note 20 Ultra

Galaxy Note 20, nu este sigur dacă este vorba despre Note 20 sau Note 20 Lite, va prezenta un display HD+ plat de 60 Hz. Făcându-l aproape un downgrade față de Galaxy Note 10 de anul trecut. Aceste informații provin de la Ice Universe, cu istoric bun în privința informațiilor despre Samsung. Deci este foarte posibil ca această informație să se dovedească exactă.

Se pare că Samsung și-ar fi învățat lecția cu Galaxy S20 Ultra. Și în loc să primim specificațiile celor trei modele Note 20 foarte asemănătoare (vezi seria Galaxy S20), vor exista unele diferențe majore. Și această informație vine tot de la Ice Universe. Acesta a spus că specificațiile lui Note 20 vor fi mai puțin impresionante, în comparație cu modelul Ultra.

Ultra este un element de compunere cu sensul de „peste măsură de”, „foarte”, „extrem de” „dincolo de”. Ultra se pune la un produs pentru scoate în evidență superioritatea acestuia față de orice altceva similar existent pe piață.

Asta nu înseamnă neapărat că Note 20 va fi mai ieftin sau că Note 20 Ultra va fi mai scump. Dar înseamnă că Samsung face mai multe pentru a diferenția modelele în acest an. Este ceea ce nu a făcut Samsung în privința diferențierii mai evidente la modelele din seria Galaxy S20 lansată la începutul acestui an.

Se așteaptă ca Note 20+ și Note 20 Ultra să vină cu afișaje QHD+ cu rata de actualizare de 120 Hz. Prețurile acestor trei telefoane vor decide cu adevărat cât de populare sunt acestea și cât de bine se vor vinde. Ar trebui să aflăm totul în aproximativ o lună și jumătate. Gigantul high-tech se pregătește să anunțe seria Note 20, Galaxy Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G pe 5 august.