Seria Samsung Galaxy Note 20 cu funcții noi și mai puternice

1138
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de inovații relevante, semnificative, care să ajute oamenii să se conecteze, să creeze și să comunice mai ușor. În acest fel pot lucra, se pot juca și în același timp să rămână în contact cu familia și prietenii de oriunde. Un nou normal a sosit și oamenii se adaptează și găsesc noi modalități de a fi productivi și de a se bucura de divertisment. Seria Galaxy Note 20 pentru așa ceva a fost concepută de Samsung.

Seria Galaxy Note 20 face adaptarea la următorul normal și mai ușor, bazându-se pe moștenirea seriei Note. Oferă o experiență inegalabilă, concepută pentru utilizatorii care doresc să lucreze mai mult și să se bucure de divertisment premium în palmă de oriunde doresc. Da, Samsung a lansat pe Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra, ambele concepute pentru acest lucru.

Cel mai puternic S Pen de când există seria Note

De la notițele pe care trebuie să le luați în timpul unei întâlniri până la controlul de la distanță al prezentărilor dvs., S Pen a evoluat pentru a deveni tovarășul final al productivității. Seria Galaxy Note 20 ia tot ceea ce a fost mai iubit la S Pen și îl supraîncarcă cu noi puteri.

Alimentat cu o tehnologie de învățare profundă, S Pen-ul din seria Galaxy Note 20 a venit cu o latență semnificativ îmbunătățită pentru o scriere mai naturală și fluidă. Ecranul de 120 Hz aflat pe Galaxy Note 20 Ultra îmbunătățește și mai mult experiența, fie că luați notițe într-o ședință sau scrieți o listă de bucate. Conform NewsSamsung, capacitățile de telecomandă de pe S Pen au primit, de asemenea, o actualizare majoră.

Controlul gesturilor este mai ușor ca niciodată în seria Galaxy Note 20. Are noi acțiuni Anywhere – cinci noi gesturi personalizabile care se extind asupra capacităților oferite de Air Actions. Noile gesturi permit utilizatorilor să personalizeze noi acțiuni pentru Back, Home, App recent, Smart Select și Screen Writing și ușurează navigarea și prezentarea indiferent de aplicația pe care o utilizați.

Samsung Notes, mai bun și mai flexibil pe seria Note 20

Cu toții am avut acel moment frustrant în mijlocul unei întâlniri în care ne dăm seama că notițele sau documentul de care avem nevoie este stocat pe un alt dispozitiv. Datorită îmbunătățirilor aduse la Samsung Notes, nu va mai trebui să vă faceți griji pentru asta.

Susținut de salvarea automată și sincronizarea pe computerele mobile, tabletă și Windows, puteți accesa Samsung Notes, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați. Așadar, chiar dacă ați salvat notele de pe Galaxy Note 20 sau Note 20 Ultra, le puteți transfera pe laptop la ședință, fără ezitare. Îmbunătățirile la Samsung Notes au făcut, de asemenea, luarea, editarea și gestionarea notelor dvs. o experiență mai ușoară.

În timp ce utilizați S Pen-ul pentru a lua notițe, de exemplu, Îndreptare automată ajustează scrierea neuniformă sau laterală, astfel încât notele dvs. sunt mai ușor de citit. În timp ce se află la întâlniri de afaceri și prelegeri, funcția de Marcaj audio permite utilizatorilor să sincronizeze note scrise de mână cu înregistrări audio, permițându-vă să înregistrați în timp ce notează întrebări și comentariile simultan. În timp ce examinați înregistrarea audio, notele dvs. vor apărea ca marcate pentru a vă ajuta să vă amintiți cele mai importante părți.

Alte actualizări ale Samsung Notes includ exportul notelor scrise de mână în diapozitive Power Point, pe lângă PDF-uri și documente Word și o serie de opțiuni de șabloane noi, cum ar fi listele de verificare și posibilitatea de a importa PDF-uri în Samsung Notes.

Integrare Microsoft extinsă cu seria Galaxy Note 20

Parteneriatul Samsung cu Microsoft atinge înălțimi noi în seria Galaxy Note 20. Cu aplicația Microsoft Your Phone și Link to Windows pe anumite telefoane Samsung, utilizatorii își pot sincroniza smartphone-ul Galaxy cu computerul Windows 10. Pot astfel partaja mesaje, fotografii, notificări și mementouri de calendar aproape în timp real. Seria Galaxy Note 20 introduce o suită de experiențe noi pentru un flux de productivitate mai continuu.

În timp ce lucrați de acasă, este ușor să vă distrageți cu micile întreruperi ale vieții. Indiferent de fluxul sau spațiul de lucru, cu integrările Microsoft din seria Note 20 vei fi cel mai productiv.

Bucurați-vă de un flux de lucru perfect pe seria Note 20 și computerul Windows 10 prin intermediul contului Samsung. Acesta care sincronizează automat experiențele Samsung Note cu Microsoft 365, inclusiv Outlook și OneNote. Notițele luate de dvs. apar în Outlook sau OneNote ca fișier imagine. Puteți chiar să aduceți mementourile dvs. pe toate platformele, inclusiv Outlook și To Do pentru a vă asigura că sunteți mereu în topul listei de activități. Pe lângă asta, Link to Windows vă permite să fiți mai productiv în timp ce utilizați mai multe dispozitive.

Bazându-vă pe legătura existentă către funcțiile Windows care vă permit să răspundeți la apeluri telefonice, să răspundeți la texte, să primiți notificări și să accesați aplicațiile dvs. mobile preferate chiar pe computer, seria Galaxy Note 20 vă oferă o experiența incredibilă de multitasking.

Joacă-ți jocurile preferate din mers cu seria Note 20

Dar parteneriatul Microsoft nu se oprește la caracteristicile de productivitate – conectează utilizatorii la un întreg univers al jocurilor. De la RPG-uri pline de acțiune și de ficțiune până la titluri strategice de fantezie, seria Galaxy Note 20 oferă cea mai bună experiență de jocuri mobile cu Xbox Game Pass Ultimate. Jucătorii pot accesa o bibliotecă de peste 100 din jocurile lor favorite Xbox din cloud (beta), inclusiv Minecraft Dungeons, Gears 5 și multe altele.

Propulsat de capacitatea 5G hiper-rapidă și Wi-Fi 6, seria Galaxy Note 20, cu latență optimizată, veți putea juca cu o grafică de înaltă calitate. Împerechează dispozitivul cu un controller de jocuri Bluetooth pentru o experiență de jocuri în cloud și mai bună.

Video Home demn de Marele Ecran

Indiferent dacă surprindeți primii pași ai unui bebeluș, un moment stupid cu cățelușul sau o drumeție cu familia, seria Galaxy Note 20 vă permite să retrăiți cele mai iubite amintiri în înaltă fidelitate cu modul Pro Video. Filmați ca un regizor de film în 8K sau 4K la 24 de cadre pe secundă pentru a oferi videoclipurilor de acasă cu aspect cinematografic. În mod alternativ, filmați în Full HD la 120 fps și redați videoclipul la 120 Hz pentru a obține un aspect excelent.

Seria Galaxy Note 20 vine, de asemenea, cu o serie de instrumente pentru a face captarea videoclipului și mai ușoară. Controlul vitezei de zoom, de exemplu, vă permite să adăugați o notă dramatică în materialele dvs. prin mărirea lentă pentru close-up sau mărirea rapidă pentru o dezvăluire de senzație a scenei tale. Împerecheat cu Galaxy Buds Live, veți obține un sunet clar în timp ce minimizați zgomotul pe fundal. În acest fel seria Galaxy Note 20 devine dispozitivul de vlogging perfect.

Jucați-vă la nivelul următor cu multitasking

Multitasking-ul nu este doar pentru maximizarea productivității – ci și pentru maximizarea distracției. Seria Note 20 vă permite să profitați la maxim de timpul avut la dispoziție, permițându-vă să vă conectați la Samsung DeX fără fir. De asemenea, vă permite să deschideți și să utilizați aplicații pe ecranul smartphone-ului. Puteți viziona filme împreună cu familia și prietenii, în timp ce utilizați seria Galaxy Note 20 ca telecomandă și puteți controla funcțiile de oglindire chiar de pe telefon.

Seria Galaxy Note 20 introduce, de asemenea, noi dispozitive Touch Pad cu trei degete la Samsung DeX. În acest fel veți naviga mai ușor atunci când utilizați Samsung DeX, fără a fi nevoie de accesorii suplimentare.

Un dispozitiv plin de caracteristici nu ar fi complet fără un design care să se potrivească. Seria Galaxy Note 20 duce mai departe moștenirea de design a seriei Note. Vine cu un design atemporal și durabil, cu noi opțiuni de culori și un stilou S Pen pe măsură. Tonurile moi, neutre și un finisaj de nuanță texturată adaugă o notă de rafinament și o senzație premium la seria Galaxy Note 20.

 Specificații Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra

 Galaxy Note 20Galaxy Note 20 Ultra
Afișaj6,7 inch│ Super AMOLED Plus│ 2400×1080 pixeli │ HDR10+6,9 inch│ Dynamic AMOLED 2X │ 3088×1440 pixeli │ HDR10+ │ 120 Hz
ProcesorExynos 990 / Snapdragon 865+Exynos 990 / Snapdragon 865+
Sistem operareAndroid 10 │ One UI 2.1Android 10  │ One UI 2.1
Memorie8 GB RAM + 128 / 256GB stocare12 GB RAM + 128 / 256 / 512 GB stocare
Camere fotoSpate:
Principală: 12 MP
Unghi larg: 12 MP
Telefoto: 64 MP
Față: 10 MP
Spate:
Principală: 108 MP
Unghi larg: 12 MP
Telefoto: 12 MP
Față: 10 MP  
Baterie4.300 mAh │ Încărcare rapidă 25W │ Încărcare wireless inversă 9 W4.500 mAh │Încărcare rapidă 25W │ Încărcare wireless inversă 9 W
ConectivitateWi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac / 6 │ Bluetooth 5.0 │ USB Type-C │ GPS │ Galileo │ Glonass │ BeiDouWi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac / 6 │ Bluetooth 5.0 │ USB Type-C │ GPS │ Galileo │ Glonass │ BeiDou
Samsung PayNFC │ MSTNFC │ MST
SenzoriAccelerometru │ barometru │ giroscop │ geomagnetic │ senzor Hall │ proximitate │ ANT+Accelerometru │ barometru │ giroscop │ geomagnetic │proximitate │ ANT+
SecuritateModel │ PIN │ parolă
Deblocare biometrică: senzor amprentă in-display │ recunoașterea feței
Model │ PIN │ parolă
Delocare biometrică: senzor amprentă in-display │ recunoașterea feței
CertificareIP68IP68
Dimensiuni/greutate161,6 x 75,2 x 8,3 mm │ 194 grame164,8 x 77,2 x 8,1 mm │ 208 grame
AudioDifuzoare stereo AKGDifuzoare stereo AKG
CuloriMystic Green │ Mystic Bronze │ Mystic GrayMystic Bronze │ Mystic Black │ Mystic White