Samsung va lansa seria Galaxy Note 20 și Galaxy Fold 2 în luna august

704
Sursa Foto: Samsung Electronics

Cel mai mare producător mondial de telefoane inteligente Samsung Electronics lucrează la noi produse ce vor fi lansate anul acesta. Gigantul tech lucrează permanent la noi produse dar anul acesta este mai ciudat, în contextul epidemiei de COVID-19. Problema se pune dacă se poate respecta programul inițial de lansare. În primul rând ne gândim la seria Galaxy Note 20 și viitorul Samsung Galaxy Fold 2.

Sunt tot mai multe zvonuri potrivit cărora marile companii tehnologice se vor confrunta cu întârzieri în lansarea telefoanelor emblematice. Totul din cauza pandemiei globale din acest an. Potrivit unor surse din Coreea de Sud via The Korea Herald, Samsung a început să se pregătească pentru evenimentul de lansare pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Fold 2 planificat pentru luna august.

Probabil un eveniment online pentru lansarea seriei Note 20 și Galaxy Fold 2

Samsung a avut norocul să organizeze un eveniment cu public când a lansat seria Galaxy S20 și Galaxy Z Flip anul acesta. La San Francisco au fost invitați sute de fani Samsung și experți din domeniu, înainte ca virusul corona să se extindă la nivel global. De asemenea, Samsung a organizat un eveniment similar în Brazilia pentru aceleași telefoane.

Din informațiile de acum știm că: „Pregătirile sunt în curs pentru lansarea viitoarei serii Samsung Galaxy Note și nu există nicio întârziere”. Declarația a fost făcută de un insider din industria telefoniei mobile. „Dar în ceea ce privește un eveniment fizic, lucrurile sunt încă de discutat. Considerăm că organizarea unui eveniment de lansare online este mai plauzibilă.”

IFA Berlin – Internationale Funkausstellung Berlin este o expoziție de electronice destinată consumatorilor individuali. Expoziția a debutat la Berlin în 1924 și a avut loc anual până în 1939. A fost întreruptă din cauza celui de-al doilea război mondial până în 1950.

Au fost mai multe zvonuri în ultimul timp despre lansarea seriei Galaxy Note 20 în luna iulie. Acum lucrurile s-au lămurit, seria Note 20 va fi lansată conform programului Samsung din ultimii ani. De asemenea, aproape sigur organizarea târgului IFA Berlin 2020 va fi anulată. Este locația unde Samsung a lansat de obicei mai multe din gadget-urile sale în ultimii ani.

Ne așteptăm ca seria Note 20 să vină cu un stilou S-Pen modernizat și ecran de 7 inch (17,78 centimetri). Ne dorim să vedem și o cameră frontală sub afișaj, lucru ce ar face dispozitivul primul telefon cu ecran complet, fără gaură sau crestătură. Nu știm dacă va avea așa ceva. Sigur în perioada următoare se va deschide robinetul de zvonuri despre viitoare serie Galaxy Note 20 și pliantul Galaxy Fold 2.

Situație critică privind lansările și pentru Apple

Între timp, pe măsură ce situația COVID-19 se agravează în SUA și peste tot în lume, există speculații conform cărora Apple ar putea întârzia lansarea primul său iPhone 5G cu seria Apple iPhone 12, din septembrie până în decembrie. Apple face eforturi pentru o lansare în toamnă așa cum a fost programat inițial. Un fapt fără precedent, Apple permite unor angajați selectați, care pot controla securitatea informațiilor, să lucreze pentru iPhone 12 și alte dispozitive noi pentru acest an de acasă, potrivit unor informații din surse interne Apple.