Seriile Galaxy Note 20 și Galaxy S20 primesc actualizarea Android 13

180
seria Galaxy Note 20
Sursa foto: via SamMobile.com

Samsung este pe un val în aceste zile. În ultimele ore, compania a lansat actualizarea stabilă Android 13 și One UI 5.0 pentru seria Galaxy S21. La scurt timp au urmat seriile Galaxy S20 și Galaxy Note 20. Sunt multe dispozitive dacă luăm în considerare separat variantele 4G LTE și 5G.

Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra primesc actualizarea Android 13 în Europa. Dar, spre deosebire de seriile Galaxy S20 și Galaxy S21, lansarea este limitată la modelele 5G în Elveția. Noua versiune de firmware pentru cele două modele este N98*BXXU5GVJE. Acest număr de versiune poate varia ușor pentru modelele 4G LTE ale ultimelor telefoane cu marcă Note de la Samsung. Utilizatorii din alte piețe, pot primi, de asemenea, actualizarea mare Android pe cele două modele cu o versiune de firmware diferită.

Actualizarea Android 13 este disponibilă atât pentru variantele 4G LTE, cât și pentru 5G ale trioului Galaxy S20. Vine cu versiunea de firmware G98*FXXUFGVJE pentru modelele 4G LTE și G98*BXXUFGVJE pentru cele cu 5G. Utilizatorii din Germania și Elveția au fost primii care au primit actualizarea, potrivit AndroidHeadlines. Pachetul conține patch-ul de securitate din octombrie, pe care telefoanele l-au preluat cu câteva săptămâni în urmă. O lansare mai largă și pe alte piețe ar trebui să fie lansată imediat. Actualizarea poate fi lansată în orice moment și în România.

Seriile Galaxy Note 20 și Galaxy S20 primesc Android 13 și One UI 5.0

Dacă aveți unul din telefoanele emblematice Galaxy Note 20 sau unul din seria Galaxy S20 în Europa ar trebui să gustați Android 13 foarte curând, dacă nu ați făcut-o deja. Această actualizare vine cu corecția de securitate din octombrie. Dar, mai important, există o mulțime de funcții noi, modificări și îmbunătățiri în sistem.

Samsung susține că noua versiune One UI bazată pe Android 13 este cea mai rafinată de până acum. De la modificări minore ale interfeței de utilizare până la animații și personalizări îmbunătățite, sunt multe de așteptat aici. Deci, instalați actualizarea și începeți să explorați.

Un widget este o aplicație software sau o componentă relativ simplă și ușor de utilizat, creată pentru diferite platforme de software. Cuvântul widget provine din combinația cuvintelor fereastră – gadget / windows – gadget.

În ceea ce privește funcționalitatea, rutinele Bixby au fost îmbunătățite pentru a vă ajuta mai bine în treburile de zi cu zi. Widget-urile inteligente și gesturile noi vă sporesc productivitatea și multitasking-ul. Samsung a adăugat, de asemenea, noi instrumente pentru cameră și funcții de editare pentru a vă permite să capturați și să realizați o fotografie așa cum doriți. Nu în ultimul rând, Samsung și-a îmbunătățit aplicațiile stoc pentru o funcționalitate mai bună pe Android 13.

Printre altele, animațiile îmbunătățite asigură o tranziție mai lină între două interfețe, permițând o experiență mai bună pentru utilizator. Samsung a făcut, de asemenea, pictogramele aplicațiilor mai îndrăznețe și a adăugat noi opțiuni de personalizare.

La fel ca toate celelalte actualizări de software și aceasta va fi lansată prin OTA. Samsung va lansa noul pachet de software în loturi, așa că nu toată lumea o să-l primească în același timp. Veți fi anunțat anunțat când actualizarea este disponibilă. Dar, puteți verifica și manual prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.