Samsung Galaxy Note 20, gratuit trei luni cu Xbox Game Pass

686
Sursa Foto: via phonearena.com

Samsung lansează azi noua serie de smartphone-uri Samsung Galaxy Note 20 în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked. Până în prezent au fost o mulțime de informații despre cele două modele în legătură cu specificațiile și caracteristicile lor. Pe ultima sută de metri mai aflăm ceva în exclusivitate. Cumpărătorii unui model din seria Samsung Galaxy Note 20 vor primi un abonament gratuit de 3 luni pentru XBOX Game Pass. Informația a fost lansată de leakerul Ishan Agarwal prin Twitter și preluată de MySmartPrice. Acesta are un palmares bun atunci când vine vorba despre dispozitivele Samsung.

Colaborarea dintre Samsung și Microsoft a adus deja jocuri Xbox exclusiv pe dispozitive Samsung precum Galaxy S20, începând cu Forza Street, care în loc de Google Play era disponibil pe Galaxy Store. Începând cu seria Galaxy Note 20, Samsung își duce parteneriatul cu Microsoft la noi înălțimi. Seria Samsung Galaxy Note 20 va veni la pachet cu un abonament Xbox Game Pass de 3 luni

Seria Note 20 cu MOGA X5-X+ Game Controller

Compania Samsung va împinge seria Galaxy Note 20 ca smartphone-uri de jocuri, iar dispozitivele vor primi și un MOGA X5-X+ Game Controller, special conceput pentru Xbox. MOGA X5-X+ va fi oferit cadou pentru cei ce precomandă unul din cele două modele în anumite țări. Acest lucru are sens având în vedere că seria Note 20 este așteptată să fie o serie centrată pe jocuri.

Lansat în 2017, serviciul Xbox Game Pass a fost supranumit „Netflix pentru jocuri video”, conform PhoneArena. Conform site-ului Xbox Game Pass, puteți juca peste 100 de jocuri pentru consolă și PC cu serviciul de abonament. Titlurile variază de la Halo: Colecția Master Chief și Gears 5 până la Forza Horizon 4 și The Witcher 3.

Halo este o serie de jocuri video de science-fiction cu temă militară. A fost dezvoltată de Bungie Studios și publicată de Xbox Game Studio. Este deținută de Microsoft Studios. Seria se concentrează pe un război interstelar între umanitate și o alianță de extratereștri.

Acum Xbox Game Pass le pune la dispoziție proprietarilor de Note 20 sute de titluri de calitate pentru a juca pe ecranele mari ale seriei Note, fără a fi nevoie să aveți o consolă Xbox. Cu un afișaj de 120Hz pe Galaxy Note 20 Ultra, un procesor Snapdragon 865+ și 5G, adăugarea Xbox Game Pass ar putea face ca Note 20 să fie cel mai recent telefon pentru jocuri. Smartphone-ul va fi în materie de jocuri mult peste seria Galaxy Note 10.

În ceea ce privește restul specificațiilor, Galaxy Note 20 va avea o cameră principală de 12MP. VA fi însoțită de una cu teleobiectiv de 64MP și una ultra-lată de 12MP. Galaxy Note 20 Ultra, pe de altă parte are o cameră de 108MP, un teleobiectiv de 12MP și o cameră ultra-lată de 12MP.