Seria Galaxy Note 20 posibil mai ieftină decât seria Galaxy Note 10

693
Sursa Foto: @yabhishekhd

Este perioada în care zvonurile despre seria Samsung Galaxy Note 20 se intensifică pe zi ce trece. Conform ultimelor zvonuri, noua serie Galaxy Note 20 poate fi ceva mai ieftină decât seria anterioară Galaxy Note 10. Sigur că toată lumea dorește acest lucru, dar important este să vrea și Samsung.

Au fost o mulțime de zvonuri privind seria Galaxy Note 20, dar acesta poate fi printre cele mai bune. Conform unei informații apărute pe site-ului web sud-coreean Naver seria Note 20 poate costa mai puțin. Astfel noua seria ar putea costa mai puțin decât seria Galaxy Note 10 când a fost lansat pentru prima dată.

Preț mai mic pe ambele modelele Galaxy Note 20

În articolul din site-ul Naver scrie că Galaxy Note 20 va porni de la 1,2 miliarde KRW, aproximativ 999 USD. Este un preț mai mic decât prețul de lansare în Coreea de Sud a lui Galaxy Note 10 de 1,25 milioane KRW. De asemenea, prețul de lansare pentru Ultra ar putea fi 1,45 miliarde won. Pentru comparație Samsung Galaxy Note 10+ lansat în 2019 a costat 1,5 miliarde KRW.

Dacă acest lucru este adevărat și dacă Samsung ia o decizie similară pentru alte piețe din întreaga lume încă nu sunt informații.

De ani buni Samsung a crescut prețul dispozitivelor sale emblematice an de la an, conform Pocketnow. În această situație au fost smartphone-urile Galaxy S lansate în prima jumătate a anului și seria Galaxy Note din a doua jumătate. Seria Galaxy Note vine cu multe din caracteristicile lansate cu seria Galaxy S anterioară. Totuși seria Note vine cu unele delicatese și în special cu S-Pen.

Naver este un site web sud-coreean fondat în 1999, primul motor de căutare coreean. Sediul Naver este cunoscut sub numele de Fabrica Verde, are 27 etaje terane și 7 etaje subterane. Naver are birouri globale în Japonia, SUA, China, Vietnam, Taiwan și Thailanda.

Posibil și alte companii să reducă prețurile

Samsung urmează să lanseze pe Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra în cadrul unui eveniment virtual pe 5 august. Telefoanele vor ajunge la vânzare mai târziu în aceeași lună. Posibil ca Samsung să reducă prețurile ca răspuns la pandemia globală. Articolul de pe Naver afirmă că Samsung se așteaptă la o cerere mai mică pentru familia Note anul acesta din cauza perspectivelor economice incerte asociate cu pandemia COVID-19.

Samsung împreună cu Apple sunt principalii producători de smartphone-uri din lume. În cazul în care Samsung va reduce prețurile pentru noile telefoane acest lucru ar putea însemna începutul unei tendințe de scădere a prețurilor și pentru ceilalți producători. Totuși, până la urmă este doar un zvon și confirmarea o vom avea doar la lansarea seriei Galaxy Note 20.