Galaxy Note 20 în lucru, va veni cu 128 GB stocare de bază

729
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a bifat primul său eveniment major din acest an „Galaxy Unpacked” cu o excelentă serie Galaxy S20. De acum gigantul tech coreean se poate concentra pe ceea ce urmează în a doua jumătate a anului 2020. Fanii companiei așteaptă deja cu nerăbdare seria Galaxy Note 20, noul nume urmând modelul seriei recent lansate S20.

Compania are deja seria Galaxy Note 20 în dezvoltare. Nu este ceva surprinzător, dar se pare că Samsung ar putea reveni la 128GB stocare de bază pe noua serie. Conform SamMobile, smartphone-ul cu numărul de model SM-N981, unul dintre modelele Note 20, va avea 128GB stocare de bază. Pentru comparație, Galaxy Note 10 5G (SM-N971) are 256GB de stocare internă.

Galaxy Note 20 probabil cu un slot pentru extinderea memoriei interne

Samsung Galaxy Note 10 are 256GB stocare internă, dar nu are slot pentru card microSD pentru extinderea acesteia. Doar Galaxy Note 10+ are un slot pentru extinderea memoriei. Așadar, Samsung a decis să reducă cantitatea de stocare internă oferită pe modelul de bază al următorului său smartphone-pilot. În acest sens sunt șanse mari ca Note 20 să aibă un slot pentru card microSD.

În mod evident prezența unui slot pentru microSD pe Galaxy Note 20 devine necesară. Nu credem că Samsung va limita un smartphone din seria Note la doar 128GB spațiu de stocare în aceste zile. Acest lucru ar avea sens, deoarece multe dintre actualizările camerei pe care Samsung le-a introdus cu seria S20 se vor îndrepta, fără îndoială, către Note 20. Telefonul va avea nevoie de o cantitate semnificativă de spațiu pentru a stoca fotografii mari și video 8K de la noile camere de fotografiat.

SamMobile este un site fondat în 2011 și are sediul în Olanda. Este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre produsele Samsung. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și între alte dispozitive purtabile Samsung.

În acest moment nu este clar dacă Samsung va lansa trei variante separate pentru Note 20, spune SamMobile. Ne gândim în special dacă Samsung transferă tot ce oferă Galaxy S20 Ultra în gama Note 20. Și, suntem siguri că va face acest lucru! În acest moment suntem convinși că vor fi lansate cel puțin două modele: Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20+.

Ne așteptăm să primim mai multe informații despre seria Note 20 în perioada următoare. Evident, vor exista multe scurgeri de informații înainte ca noile telefoane să fie lansate. Dacă istoricul este un indiciu, seria Note 20 trebuie anunțată în luna august a acestui an.