Samsung Galaxy Note 20 lansat și în Mystic Blue în India

734
Sursa Foto: via xda-developers.com

La Samsung Unpacked 2020, Samsung a prezentat în cele din urmă pe Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra. Aceste dispozitive reprezintă un punct culminant al celor mai bune tehnologii emblematice pe care Samsung le oferă pentru smartphone-uri. De obicei după lansare Samsung mai aduce un parfum acestor smartphone-uri. În India a fost lansat modelul Note 20 în culoarea Mystic Blue.

Ultimele flagship-uri Galaxy Note 20 de la Samsung sunt dotate cu un hardware de top. Este acolo procesorul Snapdragon 865+ de la Qualcomm sau cipul Samsung Exynos 990 (în funcție de regiune). Procesoarele sunt la pachet cu 12 GB RAM și până la 512 GB de stocare. Acum, Samsung introduce o altă variantă de culoare pentru modelul mai mic Galaxy Note 20 în India, Mystic Blue.

Culoarea Mystic Blue nu este disponibilă și pentru Ultra

Galaxy Note 20 este disponibil în India în culorile mistice Bronze și Green, cu 8GB RAM și 256GB de stocare internă. Ultimul anunț al Samsung adaugă o altă variantă de culoare celor existente. Acest lucru face din India una dintre puținele țări care primește opțiunea de culoare albastră Mystic Blue. În afară de această culoare nu sunt modificări de hardware sau software la modelul mai mic al seriei Note din India. Anul trecut Samsung a lansat tot în culoarea albastră – Aura Blue – pe Galaxy Note 10+.

De remarcat, această opțiune de culoare nu este disponibilă încă pe Note 20 Ultra, conform XDA-Developers. Comunicatul de presă Samsung nu menționează dacă vom vedea și alte variante de culoare pentru Note 20 sau Note 20 Ultra. În comunicatul de presă Samsung nu menționează în mod explicit prezența procesorului Exynos 990 în această țară. Din experiența cu lansările anterioare în India, aici este prezent în telefoanele Samsung procesorul Exynos în loc de Snapdragon.

Rupia este unitatea monetară oficială a Indiei. În India a fost emisă una din primele monede din lume. Rupia este numele comun pentru monedele din India, Indonezia, Maldive, Mauritius, Nepal, Pakistan, Seychelles și Sri Lanka.

Prețul pe dispozitiv în India rămâne același ca și celelalte variante de culoare. Note 20 costă în India 77.999 rupii, ~1.040$. Pre-rezervările pentru telefon au început pe Samsung.com și alte magazine de vânzare cu amănuntul. Dispozitivul va ajunge la vânzare începând cu 21 august 2020 pe Samsung.com și 28 august 2020, pe Amazon.in.

Samsung Galaxy Note 20, care este echipat cu un procesor Exynos 990, 8GB RAM și 256GB de stocare. Are triple-camera la spate compusă din două camere de 12MP și una telefoto de 64MP. Frontal este o cameră de 10MP, un display de 6,7 inch și o baterie de 4.300mAh la interior.