Seria Galaxy Note 20 primește patch-ul din septembrie 2023

212
seria Galaxy Note 20
Sursa foto: via SamMobile.com

Samsung lansează o nouă actualizare pentru telefoanele Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra, ultimii mohicani ai seriei Note. Actualizarea aduce cel mai recent patch de securitate din septembrie 2023 pentru a îmbunătăți securitatea sistemului. Actualizarea este disponibilă pentru variantele 4G și 5G ale modelelor din seria Galaxy Note 20 în Europa. În perioada următoare actualizarea pentru cele două telefoane va fi lansată și la nivel mondial.

potivit SammyFans, actualizarea de securitate din septembrie 2023 pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra poate fi identificată prin versiunea de firmware N98xFXXS8HWI1 pentru variantele 4G. În același timp modelele 5G primesc versiunea de firmware N98xBXXS8HWI1. Litera “X” din varianta de firmware înlocuiește numărul de model a telefonului Note.

Actualizarea din septembrie pentru seria Galaxy Note 20 lansată în Europa

Cel mai recent patch remediază aproape 60 de probleme din telefoanele și tabletele Samsung Galaxy. Acestea sunt legate în principal de tastatura Samsung, Knox AI, Dual Messenger, Knox AI, aplicația telefon și stocare de mesagerie, One UI Home, vreme și multe altele. Câteva dintre aceste vulnerabilități sunt de nivel critic sau de risc ridicat.

Seria Galaxy Note 20 a fost lansată cu Android 10 și interfața One UI 2.5 la bord. Apoi a primit Android 11 la începutul lui 2021 și Android 12 la sfârșitul lui 2021. La sfârșitul anului 2022 au primit actualizarea la Android 13 și One UI 5.0. A fost ultima actualizare de Android pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra. Totuși, seria Galaxy Note 20 va continua să primească actualizări de securitate.

Datorită restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19 asupra adunărilor publice și sociale, Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra au fost lansate virtual la sediul Samsung din Coreea. “Ultra” a fost primul și ultimul model Ultra din seria Note.

Utilizatorii din Europa, inclusiv din România, trebuie să primească o notificare când actualizarea ajunge pe telefon. Vă recomandăm să o instalați imediat, fiind telefoane cu o oarecare vechime, orice actualizare de securitate este binevenită pentru a obține o experiență fără erori.

Alternativ puteți verifica manual dacă actualizarea a ajuns cumva pe telefon. Mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Dacă este disponibilă urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala actualizarea pe smartphone-ul dvs. Galaxy.