Galaxy Note 20, o scurgere a unui proiect de design arată modulul foto

811
Sursa Foto: via Weibo.com

Anul trecut, primele scurgeri de informații despre Galaxy Note 10 au început să apară mult mai devreme decât era prevăzut. Dar acum, urmașul său Galaxy Note 20 se pare că va bate acel record. Pe rețeaua chineză Weibo a apărut un proiect al unui desen de design pentru un presupus capac spate destinat lui Galaxy Note 20.

Deși pare să fi fost destul de grosolan în realizare, înfățișează un design care seamănă cu ceea ce s-a scris până acum despre seria Note 20. Are o imensă zonă dreptunghiulară pentru camere la spate, lucru ce pare a fi noua normă pentru telefoanele Samsung din 2020. Conform PhoneArena, vedem aproximativ același lucru pe Samsung Galaxy A71 și A51, apărute anul trecut în decembrie.

Galaxy Note 20 preia cele mai noi caracteristici de la seria Galaxy S20

Apariția unui proiect de capac spate cu un astfel de design totuși, nu are sens decât dacă Galaxy Note 20 va prelua design-ul seriei Galaxy S20. Este același loc pentru modulul foto spate aflat pe S20, modul preluat de următoarea serie Note, alături de alte caracteristici, de la precedenta serie Samsung Galaxy S.

Astfel, în partea din față ne putem aștepta la aceleași margini aproape inexistente aflate pe seria Galaxy S20, judecând după informațiile apărute până acum. În partea de jos, există deschideri pentru portul de încărcare USB-C, stiloul S Pen, difuzorul și microfonul. Din păcate, nu mai există niciun jack audio, dar suntem deja obișnuiți cu acest lucru.

Blaster IR – este un emițător cu infraroșu pentru a controla în mod autonom un dispozitiv de la distanță. Această componentă este folosită în telecomenzi și în dispozitivele care pot fi utilizate ca telecomandă universală. Au fost incluse în unele smartphone-uri, tablete sau mai rar în smartwatch-uri.

La seriile Galaxy Note butoanele fizice sunt în partea stângă datorită S Pen-ului

În partea de sus, există un microfon și ceea ce poate fi o deschidere de blaster IR. Tastele de pornire / volum sunt amplasate în partea stângă a cadrului la Galaxy Note 20. Dacă aceste proiecte de design se dovedesc a fi reale, amplasarea pe partea stângă a butoanelor fizice de mai sus ar fi cea mai mare diferență între modelele Galaxy Note 20 și Galaxy S20. La seria Galaxy S20 balansorul de volum și butonul de pornire sunt pe partea dreaptă a cadrului lateral. Conform ultimelor informații carcasa modelului Galaxy S20 Ultra va fi din oțel inoxidabil.

Nu este greu să înțelegem de ce Samsung a luat o astfel de decizie de proiectare. La urma urmei, pe Samsung Galaxy Note 10 aceleași butoane sunt tot în partea stângă, cum figurează pe designul sus prezentat de capac spate a lui Galaxy Note 20. Mutarea butoanelor este necesară deoarece în interiorul seriei Note, pe partea dreaptă, este locașul stylus-ului S Pen.