Galaxy S20 Ultra poate avea un corp din oțel inoxidabil

1038
Sursa Foto: via hdblog.it

Samsung Galaxy S20 Ultra va fi mai mult decât semnifică explicația cuvântului „Ultra” din Dex: „peste măsură de”, „extrem de”. Surprizele despre acest ”peste măsură de” dintre smartphone-urile Samsung apar permanent. Cele mai recente informații sunt despre corpul acestui smartphone. Va fi din oțel inoxidabil!

Galaxy S20 Ultra, despre care am considerat că știm totul după ce am văzut o redare video aproape reală, va fi capul de lance al următoarei serii de top a gamei Samsung. Seria Galaxy S20 va fi compusă din Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra. Și, conform tuturor bârfelor de până acum acesta va fi capul răutăților!

Dintre toate modelele următoarei serii, S20 Ultra este cel care atrage cea mai mare atenție. Poate chiar mai mult decât ineditul, ca sistem de pliere, Samsung Galaxy Z Flip. Motivul? Caracteristicile sale extreme și în același timp extraordinare. Amintim aici doar promisiunea de a stabili noi standarde pentru sectorul fotografic, cu o cameră quad care include și un zoom periscopic.

Au mai fost zvonuri și despre Galaxy Note 10 că va avea cadru din inox

Un tweet al lui Max Weinbach (cunoscut ca redactor la XDA Devolpers) aduce ultima noutate despre Galaxy S20 Ultra: se pare că pentru corpul lui S20 Ultra, gigantul coreean a decis pentru prima dată să folosească oțelul inoxidabil. Max Weinbach @MaxWinebach – Galaxy S20 Ultra. Stainless Steel. A scris Max pe Twitter.

Oțelul inoxidabil sau inox conține un procent de 11% de crom. Acest adaos de crom îi conferă oțelului proprietăți unice de inoxidabilitate și rezistență la coroziune. Englezul Harry Brearley este creditat ca inventatorul acestui oțel inox („fără pată” sau „pur”).

Toate modelele seriei Galaxy S începând cu Galaxy Galaxy S6 au fost fabricate din aluminiu. Samsung folosește aluminiu din seria 7.000 în aliaj cu zinc. Pentru seria Galaxy S9, Samsung a fost folosit un aliaj de aluminiu și magneziu, creat în laboratoarele proprii. Aceste aliaje sunt ușoare și rezistente dar nu au rezistența oțelului inoxidabil.

Cei care urmăresc nebunia declanșată în fiecare an înaintea lansării unui smartphone Samsung emblematic își amintesc că nu este prima dată când vorbim despre oțel inoxidabil pentru telefoanele Samsung. Anul trecut au fost zvonuri că Galaxy Note 10 și Note 10+ vor avea carcasa din oțel inoxidabil. Au fost doar zvonuri! În final cele două au venit cu o carcasă dintr-un aliaj de aluminiu folosit în general la fabricarea aeronavelor.

Max Weinbach are credibilitate în privința informațiilor lansate. Noi avem mici îndoieli, chiar dacă ne dorim acest lucru. Aceste rețineri sperăm că vor fi spulberate pe 11 februarie la San Francisco, când va avea loc evenimentul de prezentare oficială „Samsung Galaxy Unpacked”. Dacă 2020 va fi anul oțelului inoxidabil pentru Samsung, vom ști atunci. Doar puțintică răbdare!