Acasă Stiri Avem nevoie de un Galaxy Note 20 Ultra sau de un Note...

Avem nevoie de un Galaxy Note 20 Ultra sau de un Note 20 Lite?

Seria Samsung Galaxy Note 20 este pe zi ce trece tot mai aproape, nu mai există cale de întoarcere. Un alt lucru destul de sigur este că vom vedea cel puțin două versiuni diferite, iar una dintre ele va purta numele Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Există încă un lucru de care suntem foarte siguri, pe orice pune Samsung eticheta „Ultra” ne va arde la buzunare.

Ne bucurăm că Samsung face telefoane excelente, elegante, performante, extraordinare, ceva care justifică prețul. Și seria Galaxy Note 20 este la colț. Există persoane cărora nu le pasă cât costă un telefon dacă are o funcție pe care și-o doresc, cum ar fi 100X Super Zoom. Dar sunt mult mai mulți oameni care au nevoie de un telefon nou cu multe caracteristici și care nu au bani pentru ai arunca pe geam.

Galaxy Note 20 poate porni de la 1.000€

În contextul actual cu pandemia care nu mai trece și economia scârțâie din toate încheieturile. Șomajul este ridicat și doar un procent mic dintre cei care au stat acasă din aprilie s-au întors la muncă. Cei mai mulți dintre noi au acum alte priorități, credite sau asigurarea traiului zilnic. Nu suntem economiști, dar studiem piața dacă vrem să cumpărăm un smartphone Samsung nou. Sigur că toată lumea așteaptă următoarea lansare Samsung, seria Galaxy Note 20 pentru a vedea sau cumpăra unul dintre noile telefoane.

Seria Note 20 va fi compusă din Note 20 și Note 20 Ultra. Un alt telefon din această serie, Galaxy Note 20 Lite vine probabil mai târziu în acest an, conform AndroidCentral. Acesta din urmă va fi o opțiune mult mai accesibilă în situația actuală a pieței.

Galaxy Note 20 Ultra va fi clar un telefon mai bun decât un Note 20 Lite, dar oare care dintre ele ar avea vânzări mai bune? Standard-ul Galaxy Note 10 avea un preț de ~900 euro la lansare. Note 10 Lite avea un preț de ~650€ la lansare. Pentru multă lume ambele prețuri sunt prea mari pentru un telefon. Dar cu această diferență, este totuși o sumă mare, foarte multe persoane pot face altceva.

Euro este moneda oficială a 19 din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene. Euro este a doua cea mai mare monedă de rezervă, precum și a doua cea mai tranzacționată monedă din lume după dolarul american. În ianuarie 2020 erau peste 1,3 trilioane de euro în circulație.

Un Note 20 Lite va fi mai tentant ca preț

Zvonurile sunt că Samsung va pune un preț de aproximativ 1.000 de euro pe Galaxy Note 20. Inutil să mai spunem că Ultra va costa poate 1.500 de euro. În acest fel unii cumpărători ori vor renunța ori vor strânge serios cureaua. Sperăm că aceste zvonuri nu sunt adevărate. Ce altceva putem să facem?

Sunt multe persoane care doresc un smartphone nou Note, cu multe caracteristici, dar dorința nu este aceeași cu putința. Am văzut acest lucru și în privința vânzărilor lui Samsung Galaxy S20 Ultra cu cifrele sale oribile de vânzări. Este oare prea târziu pentru ca Samsung să reducă prețurile? Sigur nu este prea târziu pentru consumatori să nu cumpere la aceste prețuri.

Știm, tehnologiile de ultimă oră se plătesc, dar Samsung poate ar trebui să mai revizuiască prețul seriei Note 20, bineînțeles că în jos. Un Galaxy Note 20 Lite este ceea ce avem nevoie cu adevărat acum.

Stiri

De la AMOLED la Space Zoom: istoria inovației în seria Samsung Galaxy S

De la debutul său în 2010, seria Samsung Galaxy S a adus utilizatorii mai aproape de lumea din jur. Le-a făcut viața...

Samsung intenționează să aducă S Pen-ul la mai multe telefoane Galaxy

Samsung intenționează să aducă stiloul S Pen pe mai multe smartphone-uri Galaxy. Compania a anunțat acest lucru în cadrul evenimentului de presă...

Galaxy SmartTag poate localiza telefonul și funcționează ca o telecomandă

Seria Galaxy S21 și noua pereche de căști wireless Galaxy Buds Pro au fost punctul culminant al evenimentului Unpacked 2021. Dar nu...

NEON View aduce Artificial Human pe smartphone-urile Samsung

La începutul anului trecut NEON a fost anunțat la CES, un proiect avansat Artificial Human al STARLabs (Samsung Technology & Advanced Research...

Căștile Galaxy Buds Pro lansate, oferă un sunet epic în fiecare moment

Samsung a anunțat alături de seria Galaxy S21 și noua generație de căști Galaxy Buds Pro. Acestea oferă un sunet imersiv, o...

Samsung va lansa două noi încărcătoare wireless pentru telefoanele sale

Samsung este aproape de a lansa două noi încărcătoare wireless Qi pentru smartphone-urile sale și alte dispozitive compatibile. Imaginile apărute prezintă cele...

Galaxy Watch Active 2: o nouă culoare pentru a se potrivi cu seria Galaxy S21

Ca parte a lansării noii serii Galaxy S21, Samsung a lansat și o nouă culoare pentru Galaxy Watch Active 2. Smartwatch-ul Samsung...