Posibil un Samsung Galaxy Note 20 Ultra și nu Plus, sau amândouă!

777
Sursa Foto: via hdblog.it

Galaxy Note 20 Ultra da, Galaxy Note 20 Ultra nu! Până acum conform tuturor informațiilor a doua ipoteză a fost luată în calcul de toată lumea. Acest lucru s-a bazat pe cuvintele lui Ross Young, care la jumătatea lunii mai a afirmat: „Nu va fi un model Galaxy Note 20 Ultra”. Ross Young este o persoană avizată și CEO al Display Supply Chain Consultants.

Și acum Bluetooth SIG schimbă situația. În documentația publicată zilele trecute, viitorul telefon mobil Samsung apare cu numele de model SM-N986U. Unde mai văzusem acest număr de model înainte? Pe Geekbench, desigur, dar la începutul lunii aprilie. În acest caz, a purtat numele de Samsung Galaxy Note 20+, aparent – deși acum nu mai este așa. Numărul de model SM-N986U este de fapt numit în mod explicit de Bluetooth SIG „Samsung Galaxy Note 20 Ultra”.

Galaxy Note 20 Ultra există. Vom avea și un Galaxy Note 20+?

Puține detalii sunt furnizate în documentele publicate de agenția de certificare Bluetooth SIG, conform HDBlog. Singurul lucru pe care îl aflăm este că smartphone-ul va fi compatibil cu o conectivitatea Bluetooth în versiunea 5.0. Ceea ce contează, însă, este în primul rând faptul că dispozitivul care nu există, a primit acum cerificarea Bluetooth necesară. Aceasta confirmă că smartphone-ul va debuta în august (probabil doar online) și, cel mai important, se va numi Note 20 Ultra.

Și atunci vine întrebarea: Va aduce Samsung un al treilea model la seria Note? Suntem în domeniul ghicitului și ipotezelor, dar, deoarece Galaxy S20 Ultra a fost singurul care a avut rezultate excelente în vânzări, nu este exclus ca Samsung să transfere sufixul „Ultra” seriei Galaxy Note. Poate fi o stimulare a vânzărilor de smartphone-uri Samsung în general și al celor purtătoare de stylus în particular.

Bluetooth SIG este o societate non-profit fondată în septembrie 1998 și are sediul în Kirkland, Washington. Este o organizație care supraveghează dezvoltarea standardelor Bluetooth și licențierea tehnologiilor și a mărcilor Bluetooth pentru producători.

În cea mai mare parte a istoriei sale, seria Galaxy Note a fost vândută doar într-o singură dimensiune. Anul trecut a fost prima dată când Samsung a vândut două dispozitive Galaxy Note diferite ca Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+. Apoi am primit și un Samsung Galaxy Note 10 Lite, dar acesta a fost o excepție.

În practică, ar putea exista două produse și anume Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra. Și, nu putem exclude nici apariția unui la treilea Note 20: Samsung Galaxy Note 20+, la fel ca pentru gama Galaxy S20. Va pensiona gigantul tech varianta „+”? Nimeni nu poate răspunde momentan la această întrebare. Cu toate acestea, nici o posibilitate nu poate fi exclusă în acest moment.