Galaxy S10 Lite și Galaxy Note 10 Lite au fost lansate de Samsung

1047
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat Galaxy Note 10 Lite și Galaxy S10 Lite deschizând gama Galaxy către un public și mai larg. Cele două smartphone-uri Lite oferă mai mult acces la inovațiile premium recunoscute ale seriei Galaxy, cum ar fi camera foto, S Pen-ul și alte caracteristici cheie pentru productivitate și auto-exprimare.

Bazându-se pe moștenirea seriei Galaxy S și Galaxy Note, dispozitivele Galaxy Lite duc caracteristicile cheie din zona premium, S Pen-ul, afișajul imersiv și o baterie de lungă durată, la un nivel cu totul nou. Acum, un public și mai larg poate accesa tot ce are mai bun un smartphone.

Timp de 10 ani, Galaxy S și Galaxy Note au avut succes în întreaga lume. Aceste dispozitive reprezintă efortul nostru continuu de a furniza inovații de lider în domeniu, de la performanță și putere la informații și servicii. Galaxy S10 Lite și Galaxy Note 10 Lite vor introduce principalele caracteristici premium celor care doresc să experimenteze tot ce este mai bun din Samsung Galaxy”. A declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

Camera avansată Pro-Grade pentru fotografii perfecte și video impecabil

Dispozitivele Galaxy Lite oferă o cameră cu o suită de caracteristici și capabilități, bazându-se pe tehnologiile de top Samsung, transpuse pe dispozitive mai accesibile.

Duceți fotografia la un alt nivel în orice aventură cu Galaxy S10 Lite, care are o cameră principală și camere Ultra Wide și Macro pe lângă noul Super Steady OIS. Când este asociat cu modul Super Steady, OIS Super Steady oferă o stabilitate mai mare pentru fotografiile și videoclipurile centrate pe acțiune, permițându-vă să vă împărtășiți lumea live, fără niciun compromis.

Camera Ultra Wide are o lentilă unghiulară de 123°, oferindu-vă o viziune la fel de largă precum ochiul uman, în timp ce camerele frontale și posterioare de înaltă rezoluție vă permit să captați fiecare detaliu în mod cât se poate de clar.

Productivitate îmbunătățită oricând și oriunde

Bucurați-vă de experiența premium Note și creșteți productivitatea pe Galaxy Note 10 Lite cu semnătura S Pen. Asistența Bluetooth Low-Energy (BLE) înseamnă că acum puteți naviga printr-o prezentare, controla conținutul video sau să faceți o fotografie, toate cu un simplu clic pe S Pen. Air Command vă va oferi, de asemenea, acces la caracteristicile semnăturii S Pen de care aveți nevoie rapid și ușor. În cele din urmă, luarea de notițe nu a fost niciodată mai ușoară cu Text Export, care transferă notițele scrise de mână în text, gata să fie editate și împărtășite cu oricine alegeți, iar simplul, dar puternicul Samsung Notes, face ca notițele să fie luate mai repede și mai ușor atunci când sunteți în mișcare.

Specificații Galaxy S10 Lite și Note 10 Lite

Galaxy S10 Lite și Galaxy Note 10 Lite vor oferi și mai multor persoane acces la toate avantajele premium:

• Afișaj vizual neîntrerupt: Galaxy S10 Lite are afișajul Super AMOLED Plus iar Galaxy Note 10 Lite are afișaj Super AMOLED extrem Infinity-O de la o margine la alta. Ambele au o dimensiune a ecranului de 6,7 inch și oferă o experiență imersivă, permițându-vă să vă bucurați pe deplin de conținutul multimedia preferat.

• Baterie mai mare și de lungă durată: Galaxy S10 Lite și Galaxy Note 10 Lite vin la pachet cu o baterie mare de 4.500 mAh. Au capacitate de încărcare super-rapidă, astfel încât să puteți rămâne conectat mai mult și să petreceți mai mult timp făcând lucrurile care vă plac.

• Informații și servicii accesibile: Galaxy S10 Lite și Galaxy Note 10 Lite vin cu ecosistemul Samsung de aplicații și servicii inteligente, inclusiv Bixby (Vision, Mod de lentilă, rutine), Samsung Pay și Samsung Health. Dispozitivele sunt, de asemenea, protejate cu platforma de securitate Samsung Knox.

Galaxy S10 Lite este disponibil în Prism White, Prism Black și Prism Blue, în timp ce Galaxy Note 10 Lite este disponibil în Aura Glow, Aura Black și Aura Red. Galaxy S10 Lite și Galaxy Note 10 Lite vor fi expuse la CES 2020 (7-10 ianuarie 2020, Las Vegas) la standurile Samsung din Las Vegas Convention Center.