Galaxy Note 20 Ultra: sunt reclamații privind modulul camerelor foto

908
Sursa Foto: via koreaherald.com

Sunt persoane care au pre-comandat și primit deja unul dintre smartphone-urile din seria Note 20. Câteva dintre aceste persoane au remarcat și reclamat o mică problema la modulul foto aflat pe Galaxy Note 20 Ultra. Nu este ceva de speriat, dar la banii dați pe un astfel de telefon orice mică problemă este imediat scoasă în evidență.

O particulă fină de praf se află în modulul camerei foto pe modelul mai mare Samsung Galaxy Note 20 Ultra. De asemenea, una dintre camere și inelul care o înconjoară se pare că nu se potrivesc perfect. Se pare că rămâne un mic decalaj între ele. Se pot vedea aceste lucruri în fotografia publicată, care provine via The Korea Herald, de la Samsung Community.

Reclamații privind Galaxy Note 20 Ultra

Mai mute reclamații au apărut pe forumurile tehnologice online ieri despre unele defecte la Galaxy Note 20 Ultra. Peste 100 de reclamații au fost postate pe Comunitatea Samsung, una dintre cele mai mari comunități online pentru utilizatorii dispozitivelor Galaxy. Acest lucru a fost reclamat de clienții care au pre-comandat un Note 20 Ultra.

Prima problemă a dezvăluit că unele dintre lentilele aparatului foto pot avea o problemă de condensare. Mai mulți utilizatori spun că lentilele camerelor foto spate de pe Galaxy Note 20 Ultra s-au încețoșat când au fost au folosit telefoanele pe vreme ploioasă. Samsung a anunțat oficial că acesta este un fenomen normal care apare la telefoanele rezistente la apă. De asemenea, Samsung a declarat că va verifica unele dintre aceste probleme și va efectua o anchetă.

Samsung Community este o comunitate de profesioniști Galaxy care oferă sprijin, feedback și analiză despre telefoanele Galaxy. Oferă servicii și sfaturi legate de telefoanele Galaxy, de la folosirea unei aplicații până la o mulțime de informații despre noile produse.

Cu toate acestea, plângerile cu privire la alte defecte și probleme au continuat. Unii YouTuberi și utilizatori spun că există alte două probleme pe acest smartphone Samsung. Mai întâi, particulele de praf au fost observate în modulele camerei. În al doilea rând, o lentilă și inelul care o înconjoară nu se potrivesc perfect, existând un mic decalaj între ele.

Deși Samsung nu permite utilizatorilor care s-au plâns cu privire la camerele încețoșate să-și schimbe dispozitivele, compania va schimba unele dintre dispozitivele cu probleme de natură fizică, potrivit comentariilor comunităților online. Nu a intrat în discuție modelul mai mic Note 20.

Conform companiei nu sunt probleme grave

În ceea ce privește presupusele probleme cu praful și structurale ale aparatului foto, un oficial Samsung a declarat pentru The Korea Herald. „Dacă inginerii din centrele de reparații consideră că problemele ar afecta funcțiile originale ale camerei, schimbarea telefonului este permisă.”

Cu toate acestea, politica de schimb nu înseamnă neapărat că dispozitivele au defecte grave, a spus oficialul. „Problemele de praf și structură sunt sub control la liniile de producție, așa cum s-a întâmplat cu alte produse. Am lansat foarte multe telefoane noi Galaxy Note 20 Ultra pe piață. Este dificil să facem față fiecărei reclamații, deoarece nu ne putem da seama imediat cum folosesc utilizatorii telefoanele”.