Galaxy Note 20 Ultra 5G posibil cu procesorul Snapdragon 865+

1270
Sursa Foto: @Universeice

Zvonurile despre cele mai interesante specificații pentru Galaxy Note 20 Ultra 5G includ un cip Snapdragon neanunțat. Acum Ice Universe (@Universeice) a difuzat un tweet care dezvăluie câteva specificații pentru Samsung Galaxy Note 20 Ultra. El ne-a spus că Note 20 Ultra va arăta aproape ca Note 10+, așa că avem deja o idee la ce să ne așteptăm.

Smartphone-ul Galaxy Note 20 Ultra 5G, potrivit lui Ice Universe, va fi alimentat de platforma mobilă Snapdragon 865+. Ar trebui să subliniem că acest procesor nu a fost încă anunțat de Qualcomm. Snapdragon 865+ ar fi o versiune îmbunătățită a actualului procesor Snapdragon 865. Chiar dacă nu a fost lansat, asta nu înseamnă că nu va fi până când Galaxy Note 20 Ultra va vedea lumina zilei.

Așteptăm performanțe cu 15% mai bune cu noul procesor Qualcomm

Potrivit PhoneArena, Snapdragon 855+ a îmbunătățit jocul mobil de anul trecut. Procesorul oferă o redare grafică cu 15% mai rapidă și o creștere a performanței în raport cu Snapdragon 855. Ca standard ne-am aștepta ca următoarea versiune „+” a lui Snapdragon 865 să aibă îmbunătățiri similare. În afara SUA, telefonul ar putea fi alimentat de procesorul Samsung Exynos 992. Acesta va fi fabricat de Samsung cu tehnologia de fabricație de 6 nm.

Seria Galaxy Note 10 de anul trecut a avut o rată de actualizare standard de 60 Hz. Acum, conform Ice Univers, se așteaptă ca Galaxy Note 20 Ultra să vină cu o rată de reîmprospăteze a ecranului de 120 Hz, chiar la rezoluția ecranului setată la QHD+ (1440p). Dar, o rată mare de actualizare a ecranului duce inevitabil și la un consum mare al bateriei.

QHD+ este o rezoluție de (3200 × 1800), exact de patru ori mai mare ca pixeli decât rezoluția 1600 × 900 HD+. Rezoluția QHD+ mai este denumită WQXGA+ sau QHD de către diverse companii. O rezoluție mai mare într-un afișaj înseamnă conținut afișat, fotografii/video mult mai clare.

Cu toate acestea, utilizarea unui ecram LTPO este un cărți pentru Note 20 Ultra. Acesta ar putea ajuta la prelungirea duratei de viață a bateriei smartphone-ului Samsung. Low-Temperature Polycrystalline Oxide (LTPO) a fost inițial dezvoltat de Apple. Ecranul suportă modificări dinamice ale ratei de reîmprospătare a afișajului, ceea ce îi permite să se schimbe în funcție de conținutul care apare pe ecran.

Așteptăm o variantă cu 16 GB de RAM și 512 GB stocare pe Note 20 Ultra

De asemenea, conform Ice Universe Galaxy Note 20 Ultra va avea o nouă funcție de cameră pe care nu am mai văzut-o și un S Pen actualizat, cu noi funcții. Totul sună extrem de interesant și vom vedea ce poate seria Note 20 pe 5 august în timpul unui eveniment online.

Specificațiile pentru Galaxy Note 20 Ultra includ un ecran Super AMOLED curbat de 6,9 ​​inch cu un raport de aspect 20: 9. Vor fi la bord 12 GB de memorie RAM LPDDR5, împreună cu 128 GB stocare. Este foarte posibil să primim și o configurație cu 16 GB memorie și 512 GB stocare. Galaxy Note 20 va avea un ecran Super AMOLED plat cu diagonala de 6,42 inch. Acesta va avea o rată de actualizare standard de 60 Hz.

Conectivitatea 5G și o rată de reîmprospătare de 120 Hz duce la o descărcare rapidă a bateriei. Ar fi fost ideal ca Galaxy Note 20 Ultra să primească o baterie de 5.000 mAh, dar culcușul lui S Pen obligă Samsung să folosească o baterie de 4.500 mAh.