Galaxy Note 20 Ultra distruge iPhone 11 Pro Max la testul de cădere

804
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung Galaxy Note 20 Ultra a câștigat categoric testul la cădere cu Apple iPhone 11 Pro Max lansat anul trecut. Acest test și altele au fost efectuate de popularul canal YouTube PhoneBuff. Sau, poate, ar fi mai potrivit să spunem că Galaxy Note 20 Ultra – protejat de Gorilla Glass Victus în față și în spate – a privit cum iPhone 11 Pro Max se distruge tot mai mult la fiecare cădere.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra a supraviețuit unei serii de teste de cădere mult mai bine decât Apple iPhone 11 Pro Max. Și exact asta este de așteptat. Note 20 Ultra a căzut pe ecran de 11 ori, prima dată de la 1 metru, apoi celelalte de la 1,5 m. La sfârșitul acestei serii, sticla Gorilla Glass Victius care acoperea ecranul a rămas intactă. În schimb, geamul de protecție de pe iPhone 11 Pro Max s-a spart la prima cădere de la 1 metru.

Corning spune că model Apple folosește Gorilla Glass, dar nu a specificat ce versiune, conform SamMobile. Smartphone-ul Apple a fost lansat în urmă cu un an. Apple a spus la evenimentul de lansare din septembrie anul trecut că seria iPhone 11 folosește „cea mai dură sticlă dintr-un smartphone”. Am văzut!

Galaxy Note 20 Ultra cu un ecran foarte rezistent

Note 20 Ultra este primul telefon cu sticla Corning Gorilla Glass Victus. Corning spune că noua sticlă rezistă cu 25% mai bine la căderi și este de două ori mai rezistentă la zgârieturi. Galaxy Note 20 Ultra s-a comportat mai bine în testul nostru decât orice alt smartphone pe care l-am testat vreodată„. A spus David Rahimi, fondatorul PhoneBuff.

Corning Inc, este o companie din Statele Unite, cu sediul în Corning, New York. A fost fondată în 1851. Este specializată în sticlă și tehnologii conexe pentru aplicații industriale și științifice. Are aproximativ 51.500 de angajați la nivel mondial.

Samsung are în sânge arta de a face telefoane frumoase și foarte rezistente. Chiar dacă 2020 a fost un an greu, Samsung a reușit să lanseze o serie de flagship-uri de o calitate uimitoare. Tocmai acest lucru a fost unul dintre principalele puncte forte în vânzări de jumătate de deceniu pentru Samsung. Samsung Galaxy S6 a fost cel care a făcut trecerea de la plastic la metal și sticlă, inaugurând o nouă eră a durabilității smartphone-urilor. Apoi Samsung a perfecționat permanent acest concept unibody, aducându-l aproape de perfecție.

Telefoanele Galaxy mult mai bune decât cele Apple la testele de cădere

Acest test la care a fost supus Galaxy Note 20 Ultra este unul din nenumăratele exemple de iPhone-uri bătute cu ușurință de telefoanele Galaxy în orice fel de teste de durabilitate. Desigur, asta nu înseamnă că flagship-urile Galaxy nu se pot distruge la prima cădere! De fapt, tocmai asta s-a întâmplat și în testul acesta. Cu toate acestea, daunele suferite au fost minore și nu se pot compara cu dezastrul iPhone-ului Apple. Este vorba atât în ​​ceea ce privește daunele cosmetice, cât și păstrarea funcționalității.

Acest lucru nu trebuie să vă facă să renunțați la o husă de protecție pentru Ultra. Trebuie să țineți cont că este totuși din sticlă iar o cădere pe beton de la înălțimea capului (1,6 – 1,8 metri) poate avea consecințe grave.