Samsung Galaxy Note 20+ într-un videoclip redat în 3D

1326

Noile smartphone-uri din seria Galaxy S20 sunt acum în magazine și vin cu multe caracteristici pentru a atrage cumpărătorii, mai ales Samsung Galaxy S20 Ultra. Dar pasionații seriei Note preferă să mai aștepte câteva luni pentru seria Galaxy Note 20, așteptată în a doua jumătate a anului. Aceste dispozitive sunt dezvoltate sub denumirea de cod „Project Canvas” și vor prelua multe dintre caracteristicile actualei serii S20.

Deși va dura mai mult de patru luni până când Samsung va introduce noul său flagship, există deja informații despre noile dispozitive Note. În ceea ce privește numele, presupunem că Samsung va folosi aceeași strategie ca în seria S20, se vor numi Galaxy Note 20. Prin urmare, Note 10 va fi cel mai probabil numit Galaxy Note 20, în loc de Note 11. În plus, presupunem că Samsung va alege din nou două modele; un model standard și unul Note 20+ (nu credem că va fu Ultra). Varianta Lite va apărea probabil șase luni mai târziu, la fel ca Galaxy Note 10 Lite.

La începutul acestei luni, Jermaine Smit, mai cunoscut online sub numele de Concept Creator, a realizat un set de redări 3D ale viitorului Galaxy Note 20 5G pentru prietenii noștri de la LetsGoDigital. Acest smartphone dispune de o cameră selfie și o configurație verticală a camerei spate. Cu toate acestea, este evident că Samsung alege să plaseze sistemul de camere spate în colțul din stânga sus – similar cu seria Galaxy S20. În seria Note 10, camerele au fost plasate în partea stângă sus. Jermaine Smit a realizat de data aceasta un nou set de redări pentru Note 20+.

Samsung Galaxy Note 20 cu stylus S Pen reînnoit

În perioada de dezvoltare, smartphone-urilor li se oferă deseori un nume de cod asociat cu noile funcționalități. De exemplu, seria Note 10 a fost dezvoltată sub numele de cod „Da Vinci”, referindu-se la numeroasele funcții inteligente din acest smartphone. Cu „Project Canvas”, Samsung apelează la ideea de artă. Conform speculațiilor, seria Note 20 va avea, de asemenea, mai multe funcții S Pen noi.

Canavas – un tablou canvas este rezultatul unei imagini imprimate pe pânză într-un cadru de lemn. Tablourile canvas sunt folosite în design-ul interior, utilizând imagini din opere de artă originale sau personalizate cu fotografii personale.

Stiloul de la Samsung a suferit deja câteva inovații majore în ultimii ani. În primul rând, a fost adăugată conectivitate Bluetooth, care permite mai multe funcții noi, cum ar fi telecomanda camerei smartphone-ului dvs. Anul trecut au fost adăugate mai multe opțiuni noi, care se bazează pe acest aspect. De exemplu, stiloul poate acum să recunoască și gesturile. De asemenea, „AR Sketch” a fost adăugat pentru a scrie diferite note la videoclipurile înregistrate.

Ce noi funcții S Pen vor fi introduse în momentul Galaxy Note 20 rămâne deocamdată o necunoscută, dar din moment ce numele de cod se referă la acesta, ne așteptăm la o actualizare majoră a stylus-ului Samsung. De asemenea, gigantul tech este de așteptat să ofere noilor smartphone-uri Note un ecran și mai mare.

Ecran mai mare și camere mai bune pe viitoarea serie Galaxy Note 20

Seria Note este caracterizată de ani buni de ecrane mari, lucru semnificativ mai ușor pentru nativii creatori. Samsung Galaxy Note 20+ este de așteptat să aibă cel mai mare ecran, probabil un ecran de 6,9 ​​inch sau chiar un ecran Super AMOLED de 7 inch (17,78 cm) cu rezoluție QHD+ și o rată de actualizare de 120 Hz. O dimensiune imensă a ecranului, care a fost considerată până nu de mult apanajul unei tablete.

Samsung va pune probabil camera selfie din nou în centru. Deocamdată nu se cunoaște nicio informație despre rezoluția camerei frontale, dar din moment ce camera selfie aflată pe Galaxy S20 Ultra a suferit o actualizare uriașă, ne așteptăm la una și mai mare pe Note 20+. Poate fi, de asemenea, același cameră de 40 megapixeli de pe S20 Ultra.

În ceea ce privește camerele din spate, este posibil ca Galaxy Note 20+ să fie echipat similar cu S20 Ultra. Acesta are o cameră principală de 108MP, o cameră cu unghi ultra larg de 12MP, o cameră cu teleobiectiv de 48 megapixeli cu zoom hibrid de 10x și zoom digital 100x și în sfârșit o cameră 3D DepthVision.

Toate aceste funcții noi vor fi, fără îndoială, însoțite de o baterie mai mare. Anul trecut, Note 10+ nu a fost echipată numai cu o baterie mai mare, ci și capacitatea de încărcare a crescut semnificativ. A primit o baterie de 4.300mAh care acceptă încărcarea rapidă de 45W. Comparând acest lucru cu S20 Ultra din acest an, cu o baterie de 5.000mAh cu încărcare rapidă de 45W, este o diferență. Ne așteptăm la o capacitate a bateriei lui Note 20+ puțin mai mică, posibil în jur de 4.800mAh. Dar nu excludem varianta de 5.000mAh.

Seria Note 20 va veni cel mai probabil cu prețuri mai mari decât seria Note 10

Cel mai probabil, varianta europeană a seriei Note 20 va avea procesorul Exynos 990 fabricat cu tehnologia de 7nm. Și suntem siguri că ambele modele vor avea conectivitate 5G. Samsung poate face și unele modificări în memorie. Deși Note 10 a fost echipat cu o memorie de stocare de minimum 256GB anul trecut, există semne că stocarea de 128GB va fi aleasă anul acesta ca minim. Acest lucru va însemna probabil că vom putea utiliza și un card microSD. Acest lucru a fost omis din modelul mai mic de Note 10 de anul trecut, lucru ce nu a fost bine primit de fanii seriei Note. În plus, multă memorie asigură un preț mai mare. În ceea ce privește memoria RAM, va exista probabil 16GB RAM.

Probabil că seria Note 20 va fi la vânzare la sfârșitul lunii august 2020. Prețul este încă neclar. Note 10+ a primit anul trecut un preț de vânzare de 1.100 € (12GB / 256GB). Cu toate acestea, există șanse mari ca urmașul său să fie ceva mai scump. Samsung Galaxy S20 Ultra a primit un preț considerabil de vânzare cu amănuntul de 1.350 € (16GB / 128GB). Este cu 150 de euro mai scump decât a costat Samsung Galaxy S10 5G în momentul lansării. Prin urmare, cu siguranță nu este de neconceput ca Galaxy Note 20+ să vină cu o creștere similară a prețurilor.

SURSĂLetsgoDigital