Samsung a confirmat că Galaxy Note 21 este înlocuit de Galaxy Z Fold 3

735
Samsung a confirmat ca Galaxy Note 21 este inlocuit de Galaxy Z Fold 3
Sursa Foto: techradar.com

Nu vom vedea niciun model Samsung Galaxy Note 21 în acest an, în schimb, vom primi două telefoane pliabile, unul cu suport S Pen. Măcar acest S Pen Pro va aduce aminte fanilor Note că în această perioadă primeau în mod tradițional în ultimii zece ani un telefon Samsung Galaxy Note.

Samsung Galaxy Note 21 nu va apărea pe 11 august la Galaxy Unpacked. Directorii Samsung sunt acum ocupați cu lansarea modelelor Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. „Sunt încântat să spun că a treia generație de dispozitive pliabile va deschide noi capacități uimitoare de multitasking”. A declarat TM Roh, președintele Samsung și șef al comunicațiilor mobile într-o postare pe blog.

Tachinând primul stilou S Pen conceput pentru telefoane pliabile, d-nul Roh tocmai a confirmat că Samsung Galaxy Note 21 nu va apărea la evenimentul de lansare din acest an. TM Roh a mai bătut un cui în sicriul seriei Galaxy Note 21 cu această afirmație, conform TechRadar. „În loc să dezvăluie un nou Galaxy Note de această dată, vom extinde și mai mult caracteristicile iubite ale seriei Note pe mai multe dispozitive Samsung Galaxy.

Confirmarea oficială: nu vom avea anul acesta un Galaxy Note 21

Aceasta este cea mai mare confirmare oficială că Samsung va lansa un Fold 3 și Flip 3 pe 11 august la Samsung Unpacked și că S Pen va fi compatibil cu Galaxy Z Fold 3. Este clar că Samsung Galaxy Z Fold 3 va continua moștenirea seriei Note. Samsung Unpacked va avea loc la 11 august ora 17.00, ora României.

Roh nu numește în mod deschis modelele Galaxy Z Fold 3 sau Z Flip 3 de generația a treia Samsung. Dar până acum au fost extrem de multe informații despre aceste modele pentru a ști ce urmează. Acest lucru doar confirmă toate zvonurile. TM Roh a oferit și informații despre felul în care Samsung își consumă resursele ca telefoanele pliabile să devină obișnuite. TM Roh subliniază că Samsung lucrează cu Microsoft la ecosistemul de aplicații și la sistemul de operare pentru telefoanele pliabile. Astfel utilizatorii pot profita de dimensiunile variabile ale ecranului, pe măsură ce deschid și închid telefonul și îl folosesc în modul Flex.

Google Duo este un serviciu gratuit. Apelurile sunt criptate, prin urmare, sunt private pentru dvs. și persoana pe care o apelați. Când apelați pe cineva prin această funcție, dacă persoana apelată v-a adăugat ca persoană de contact, vă poate vedea imaginea video live când vorbiți.

Am aliniat și mai multe aplicații partenere care profită la maximum de formatul pliabil versatil”. A spus Roh. „De la apeluri video optimizate hands-free cu Google Duo și vizionarea de videoclipuri în modul Flex pe YouTube până la multitasking în Microsoft Teams, ecosistemul nostru pliabil va oferi o multitudine de experiențe perfecte și optimizate.”

Și Galaxy Watch 4 cu Wear OS 3 va debuta pe 11 august

Deci, nu numai hardware-ul, ci și software-ul orientabil pliabil va încerca să deschidă spre lume telefoanele pliabile. Samsung lucrează la o colaborare similară cu Google când vine vorba de ceasuri inteligente. Sistemul de operare Wear OS 3 și interfața One UI Watch vor fi lansate cu Galaxy Watch 4 alături de Fold 3 și Flip 3.

Samsung nu a anunțat oficial existența modelelor Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 și data de lansare. Dar compania sud-coreeană oferă deja o promoție de tranzacționare înainte de 11 august. Cel mai interesant este faptul că, prin intermediul programului Samsung Rezervați acum, puteți transfera două dispozitive (de la smartphone-uri la tablete până la portabile) către prețul final al unui nou dispozitiv Galaxy. Acest lucru este rar printre programele de tranzacționare, din câte am văzut.

Ca o concluzie la această știre, anul acesta ne putem lua la revedere de la seria Galaxy Note 21. Nu primim niciun model. Dacă anul viitor Samsung se va decide să lanseze un Galaxy Note 21, este prea de vreme pentru a ști.