Galaxy Note 8 va fi actualizat cu Android Pie în luna februarie

1201

Actualizarea Android 9.0 Pie va fi implementată pe smartphone-ul Galaxy Note 8 în februarie, a anunțat Samsung. Conform PhonAndroid în programul inițial privind lansarea actualizării telefoanelor Samsung cu Android Pir, actualizarea era prevăzută pentru martie 2019. Acum pentru acest extrem de apreciat phablet, Android 9.0 Pie sosește mai devreme.

Samsung Electronics a lansat mai repede decât în alți ani actualizările telefoanelor sale cu noul sistem de operare. Samsung Galaxy S9 și S9+ au primit deja actualizarea cu Pie în mai multe țări din Europa. Samsung tocmai a actualizat foaia de parcurs pentru implementarea lui Android 9.0 Pie pe smartphone-urile sale, a anunțat și SamMobile. Acest program de actualizări este vizibil în aplicația Samsung Members.

Actualizarea Android Pie va fi lansată luna următoare pe Note 8

În aplicația Samsung Members apare că Galaxy Note 8 va primi Android Pie încă din februarie. În schimb proprietarii telefoanelor Samsung Galaxy S8 sau Galaxy S8+ vor trebui să aștepte până în martie. Aceasta este pentru prima dată când Samsung lansează o actualizare pentru un smartphone Galaxy Note înaintea unui Galaxy S, ambele telefoane fiind din același an.

Într-un al doilea rând, trebuie să menționăm că noul desfășurător cu actualizările afișează acum ianuarie 2019 pentru lansarea lui Android Pie pe Note 9. Am scris recent că un site turc, Guncelmiyiz.com afiliat Samsung, a scris acest lucru. Am menționat atunci că acesta face previziuni care se adeveresc despre viitoarele upgrade-uri majore Android. Aparent, producătorul sud-coreean are un avans față de estimările inițiale după lansarea mai multor versiuni beta. Este posibil și la telefoanele din gama medie aceste date să fie revizuite în perioada următoare și să treacă și acestea de la Android Oreo la Pie.

Android Oreo a fost numit în cod intern „Oatmeal Cookie”. Android „O” a fost lansat oficial pe 21 august 2017 sub numele „Oreo”. Evenimentul a avut loc la Chelsea Market din New York City. Această clădire a găzduit anterior o fabrică Nabisco, unde a fost produs pentru prima dată celebrul biscuit Oreo.

Vă reamintim că Samsung a implementat deja update-ul Android Pie pe Galaxy S9 cu o luna înainte de normalul istoricului Samsung. Compania sud-coreeană a lansat firmware-ul de Crăciun în mai multe țări din Europa. În programul inițial Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ erau prevăzute pentru actualizarea cu Pie în ianuarie. Potrivit site-ului SamMobile, calendarul decalat se datorează și sosirii mai repede a lui Android Pie de la Google, precum și implementarea acestuia pe multe telefoane la nivel global.