Galaxy Note 8 cu aplicația Hancom Office S pentru documente

1718

Samsung, de obicei, îmbină aplicații terțe suplimentare cu telefoanele smartphone, inclusiv seturi complete de aplicații pentru birouri, acum recent lansatul Galaxy Note 8 va veni cu aplicația Hancom Office S, preinstalată pentru utilizatorii din SUA.

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ au fost livrate cu aplicația Microsoft Office preinstalată.

Hancom Inc., este un dezvoltator de software sud-coreean, un purtător de cuvânt al acestei firme a declarat că smartphone-urile Galaxy Note 8 ale firmei Samsung Electronics Co., care vor fi vândute în Statele Unite, vor adopta programul de editare a documentelor Hancom Office S.

Compania Hancom a declarat că aplicația dezvoltată de firmă, numită Hancom Office S, va fi instalată pe ultimul phablet al lui Samsung și pentru alte piețe în viitorul apropiat.

Aplicația de editare a documentelor permite utilizatorilor să poată deschide și edita nu numai fișiere PDF, dar și cele realizate în Microsoft Excel, PowerPoint și Word Office.

Compania sud-coreeană Hancom a furnizat, de asemenea, aplicația Hancom Office S pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ lansate în aprilie. Hancom a colaborat cu Samsung și pentru stația de andocare Samsung DeX.

Samsung DeX – poate conecta telefonul Galaxy S8 și S8+ sau Galaxy Note 8 la un monitor compatibil, iar cu o tastatura și un mouse, te poți bucura de experiența multitasking al desktop-ului. Se pot edita documente, viziona videoclipuri, accesa fișiere, practic se pot folosi aceste telefoane la fel ca un computer personal.

La începutul acestui an, Hancom și-a optimizat și aplicația de vizualizare și editare a documentelor pentru Dex, soluția care transformă smartphone-urile Samsung, într-o experiență asemănătoare PC-ului.

Samsung Galaxy S8 și S8+ precum și noul phablet Galaxy Note 8 se pot lega la stația de andocare Samsung DeX, pentru a fi transformate într-un PC portabil.

Hancom care a avut anul trecut vânzări estimate 48,6 milioane USD, a declarat că lansarea smartphone-ului Galaxy Note 8 va ajuta firma în eforturile ei a a pătrunde mai adânc pe piața mondială.

SURSĂKoreaHerald