Samsung Galaxy Note 8 cu nume de cod “Great”

1935

Noul succesor a lui Samsung Galaxy Note 7, potrivit unei informații furnizate de SamMobile, poartă deocamdată numele codificat “Great”adică „Mare”.

Cu câteva săptămâni în urmă, un zvon din China a susținut că Samsung Galaxy  Note 8 va avea un nume de cod „Baikal„.

De asemenea, raportul relevă numărul de model pentru varianta internațională a noului Galaxy Note 8, care va fi SM-N950F.

Nu există nici o informație încă în ceea ce privește specificațiile viitorului phablet, dar dacă citim numele de cod „mare”, ne așteptăm ca Samsung Galaxy Note 8 să fie mare și în ceea ce privește specificațiile hardware.

 Phablet, este o clasă de dispozitive mobile situate ca dimensiune între smartphone-uri și tablete. Au o diagonală cuprinsă între 5.5-6.99 inch (140-178 mm). Samsung Galaxy Note este în mare parte creditat cu popularizarea noțiunii de phablet atunci când a fost lansat în decembrie 2011. Până în august 2012, Galaxy Note a vandut 10 milioane de unități în întreaga lume. 

Samsung este gata să dovedească lumii că brandul Galaxy Note este încă în viață cu viitorul Galaxy Note 8. Firma sud-coreeană este de așteptat să aducă înapoi încrederea clienților prin caracteristici inovatoare și impresionante în viitorul Galaxy Note 8.

Informațiile care au apărut on-line acum câteva săptămâni au susținut că Galaxy Note 8 va fi primul smartphone pilot Samsung care va facilita un ecran cu o rezoluție 4K.

3840×2160 este rezoluția cunoscută sub numele de 4K, UHD ori Ultra HD. Este o rezoluție foarte mare și este numită 4K deoarece ea este de patru ori mai mare decât standardul 1080p FHD ori “Full HD”.

Ne așteptăm ca Galaxy Note 8 să fie dotat cu un foarte mare raport ecran-corp, la fel ca și viitoarele Galaxy S8 și Galaxy S8 +.

În afară de display-ul fenomenal, următorul Note va fi dotat cu asistentul personal inteligent Bixby (dezvoltat de Viv Labs – o companie nou achiziționată de Samsung).

Samsung Galaxy Note 8 conform zvonurilor va avea un ecran de 5,7 – 6,2 inch, 6GB RAM, Snapdragon 830, 3,2 GHz și Iris Scanner.

La fel ca smartphone-urile anterioare din seria Note, Galaxy Note 8 ar putea împărtăși destul de multe din specificațiile hardware cu duo-ul Galaxy S8.

Cu toate acestea noi sperăm că Samsung va dota Note 8 cu mai mult RAM precum și o baterie cu o capacitate mai mare în interior.

VIAAndroid.gs