Samsung Galaxy Note 8 primește patch-ul de securitate din octombrie

703
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung lansează actualizarea din octombrie pentru Galaxy Note 8. La începutul acestei luni, a devenit clar că dispozitivul va primi actualizări tot mai rar. În urmă cu două săptămâni – și la mai bine de trei ani de la lansarea inițială – Note 8 a fost eliminat din programul lunar de actualizare Samsung.

De acum înainte, dispozitivul va primi patch-uri de securitate doar în fiecare trimestru sau când sunt probleme grave de securitate. Nu trebuie să așteptăm mult prima actualizare, a fost deja lansată de Samsung. Nu, nu sunt probleme grave de securitate!

Galaxy Note 8 actualizat cu noi caracteristici și îmbunătățiri

Actualizarea din octombrie 2020 a fost lansată pentru Samsung Galaxy Note 8, conform colegilor noștri de la GalaxyClub. Noua actualizare ocupă un spațiu de peste 580 MB aduce dispozitivului la versiunea de firmware N950FXXSDDTJ1. Din păcate, Galaxy Note 8 nu a primit actualizarea la Android 10 și va rămâne blocat la Android 9 Pie.

Cu acest patch de securitate a fost îmbunătățită siguranța dispozitivului și a primit noi caracteristici. Actualizarea include și actualizarea de securitate pentru octombrie 2020 de la Google. În privința securității sunt 41 de remedieri pentru securitatea sistemului de operare Google Android și 21 pentru propria interfață Samsung. Vedeți review-ul nostru din iLoveSamsung pentru Galaxy Note 8!

Olanda – începând cu 2020, ţara şi-a schimbat numele şi va purta de acum titulatura oficială de „Ţările de Jos” (Netherlands). Guvernul speră ca prin această modificare ţara să scape de eticheta de „ţară a drogurilor şi a prostituţiei”.

Actualizarea pentru Galaxy Note 8 (SM-N950F) din octombrie 2020 include următoarele:

  • Noi caracteristici și îmbunătățiri
  • Siguranța dispozitivului a fost îmbunătățită
  • Îmbunătățiri suplimentare ale performanței

Actualizarea este disponibilă deja în Tările de Jos (Olanda) și Belgia, iar în perioada următoare se va extinde în mai multe țări. Nu știm când va ajunge în România. Este recomandat să faceți o copie de rezervă a datelor înainte de actualizare, astfel încât să fie protejate în timpul actualizării. Actualizarea poate fi descărcată și instalată prin ⚙ Meniu -˃ Setări -˃ Actualizare software -˃ Descărcare și instalare.