Galaxy Note 8 X 99AVANT o ediție foarte limitată a lui Note 8

1211
După ce am fost obișnuiți de Samsung cu ediții limitate, cu diferite ocazii, acum cu Samsung Galaxy Note 8 X 99AVANT avem parte și de o ediție „foarte limitată. Este vorba de o ediție de doar 99 de telefoane care vor avea un cod unic AVA și semnătura artistului. Pe partea din spate a fiecărei piese puteți vedea semnătura artistului și codul unic de 8 cifre. Samsung a lansat în vară phabletul Galaxy Note 8, care a fost așteptat cu sufletul la gură în principal pentru că era o reinventare a gamei Note. Aceasta după problemele cu bateria și apoi retragerea de pe piață a smartphone-ului Galaxy Note 7. Galaxy Note 8 a fost și este un succes din toate punctele de vedere. Pot fi telefoanele opere de artă? Nu știm dar Samsung Galaxy Note 8 X 99AVANT cu siguranță încearcă. Conform Gsmarena.com, Note 8 X 99AVANT Limited Edition, este o ediție foarte limitată de doar 99 de unități și prezintă arta exclusivă a artistului sud-coreean Han Seung-Woo. Telefonul este produs de Samsung în colaborare cu brandul de artă creativă 99AVANT. Marca este cunoscută pentru producția de înaltă calitate, care este limitată la doar 99 de piese din ori ce fel de produs. Fiecare piesă de artă are un cod AVA special de opt cifre, care este menit să asigure că produsul este autentic. Se poate folosi întotdeauna acest cod pentru a certifica dacă acel produs este o piesă reală sau nu. Din fericire, artistul își va exprima talentul pe husa telefonului și nu pe telefonul propriu-zis. Împreună cu husa respectivă imprimată cu opera de artă, veți primi, de asemenea personalizări la smartphone cu teme care se potrivesc imprimeului de pe husă cu pictograme în consecință și multe altele. Samsung Galaxy X 99 Avant, nu va avea nicio diferență ca specificații interne față de originalul Galaxy Note 8, dar va avea 256 GB de stocare internă și va fi disponibil numai în Midnight Black. Sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat va fi pe telefon.

99AVANT este un renumit brand de artă creativă din Coreea de Sud, fondat în martie 2015. Toate creațiile sunt semnate de artist și sunt produse într-un număr limitat de exemplare 99. Creațiile de artă sunt din toate domeniile și au un cod AVA din 8 cifre pentru a putea fi identificate în caz de falsificare.

Pentru moment, acesta este un produs exclusiv pentru Coreea de Sud și probabil doar acolo se va comercializa. Telefonul va costa 1.911.000 won sud-coreeni, care se ridică la aproximativ 1.830 USD / 1550 €.