Cu ceva timp în urmă, pe la începutul lunii noiembrie, am scris despre un zvon referitor la un Galaxy Note 9 de culoare albă. A apărut și o fotografie a smartphone-ului, dar nu existau detalii despre disponibilitatea lui. Stă în obiceiul gigantului tech de a lansa noi opțiuni de culoare pentru telefoanele emblematice la câteva luni de la lansare. Recent Samsung a lansat o culoare gradient Ice Blue, pentru Galaxy S9 și S9+.

Acum prin intermediul Samsung Taiwan, preluat de PhoneArena, aflăm că versiunea albă a lui Samsung Galaxy Note 9 va fi lansată pe piață pe 23 noiembrie. Putem presupune că Galaxy Note 9 White va ajunge inițial în Taiwan. Deși, cu apropiatele sărbători de Crăciun și de sfârșit de an nu este exclus ca acesta să ajungă și pe unele piețe importante cum ar fi SUA și Europa.

Samsung Galaxy Note 9 cu un S Pen tot de culoare albă

Varianta albă de Galaxy Note 9 vine cu un stilou S Pen tot în aceeași nuanță. Acesta este singurul lucru care diferențiază phablet-ul de celelalte modele Note 9. Nu au apărut noi imagini cu acest Note 9 Alb. Toate sursele postează aceeași imagine apărută la începutul acestei luni. Nu este clar momentan cum va denumi oficial Samsung această nuanță. Informațiile anterioare au sugerat că se poate numi „Pur alb” (Pure White). Galaxy Note 9 Alb va costa cel mai probabil la fel ca celelalte versiuni ale phablet-ului, deci nu va trebui să vă faceți griji.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Taiwan, oficial Republica China este o țară insulară, cu recunoaștere restrânsă, fiind recunoscută doar de 20 de state. România și Republica Moldova nu recunosc acest stat. Este cel mai populat stat și cea mai mare economie care nu este membră a Națiunilor Unite. Taiwan este unul dintre „patru tigri asiatici” alături de Hong Kong, Coreea de Sud și Singapore.[/vc_message]

Acesta ar fi primul smartphone Galaxy Note care va veni în alb de la Galaxy Note 5 „White Pearl”, lansat în 2015. Galaxy Note 9 este oferit în prezent în culorile „Midnight Black”, „Copper Metallic”, „Lavender Purple”, „Ocean Blue” și „Cloud Silver”. Disponibilitatea depinde de regiune, deoarece Samsung nu oferă toate opțiunile de culoare pe toate piețele.

Nu este clar dacă și când compania va lansa Galaxy Note 9 în afara Taiwanului. Este posibil ca Samsung să testeze piața cu această variantă de culoare, să vadă cum este primită de cumpărători. Culoarea albă va aduce și mai multă eleganță și distincție pe un smartphone perfect din toate punctele de vedere. Ar fi ceva inedit între culorile aflate în magazine, cu atât mai mult cu cât Galaxy Note 9 este considerat de Consumer Reports – perfect.