Galaxy Note 9 va primi Night Mode pentru camera foto și Scan QR

1006
Sursa Foto: GalaxyClub.nl

Samsung aduce pe telefoanele sale de top din anul 2018 o serie de gadget-uri noi. Nu numai că Galaxy S9 va obține noul mod de cameră Night Mode, dar acesta va veni și la Galaxy Note 9. Acest lucru este scos în evidență de actualizarea care deja a fost lansată în unele țări și se poate instala pe Samsung Galaxy Note 9.

Viitoarea versiune de firmware N960FXXU3CSF9 aduce îmbunătățirile obișnuite în ceea ce privește securitatea pe Galaxy Note 9. Dispozitivul primește același mod de noapte pentru camerele foto primit cu ceva timp în urmă de Samsung Galaxy S10: Night Mode. Acest lucru oferă o calitate superioară a fotografiilor făcute în lumină slabă, față de Scene Optimizer.

Galaxy Note 9 va primi cu actualizarea din iunie și Scan QR

În practică, LED-ul smartphone-ului va lumina o scenă mai mult timp și va reduce din zgomotul făcut când se face fotografia. Acest lucru este deosebit de benefic pentru cantitatea de detalii pe care o capturați când filmați și fotografiați noaptea. Unul dintre cele mai mari beneficii aici este că utilizatorii au acum posibilitatea de a selecta când și unde ar dori să folosească Night Mode. Cu noua actualizare utilizatorii de Galaxy Note 9 au acum o opțiune de cameră pentru Photo, Video, Slow Motion și Panorama.

În plus, Note 9 va primi același scaner de coduri QR care va veni și pe Samsung Galaxy S9. Dacă este necesar, îl puteți porni din setările camerei, dar el va fi activat imediat cu noua actualizare. Dacă nu doriți Scan QR puteți foarte ușor dezactiva această funcție. Vă sfătuim să lăsați activat Scan QR pentru că nu încurcă cu nimic și nu se știe când aveți nevoie de această funcție.

În modul normal de fotografiere, îndreptați camera foto de pe Galaxy Note 9 către un cod QR și acesta va fi recunoscut și scanat imediat. Conform GalaxyClub, nu trebuie să faceți nimic altceva în acest sens și nu trebuie să folosiți Bixby Vision.

Firmware – este un program special, de mici dimensiuni, pentru comanda și controlul unor aparate inteligente. Poate fi pentru camere foto digitale, calculatoare, CD-playere, telefoane mobile, etc. Firmware-ul are o memorie mică și este specializat exclusiv pentru aparatul în care este înglobat.

Așteptăm această actualizare în următoarele săptămâni și în România

Cu actualizarea de securitate din iunie, Samsung a adus Modul Noapte și Scan QR la Samsung Galaxy S9. Acum Samsung a început să lanseze această actualizare și pe Note 9. Firmware-ul ocupă un spațiu sub 704 MB și este lansat în prezent în Germania. Este de așteptat să se extindă destul de încet și în restul lumii.

Ne așteptăm ca în curând – într-o săptămână, două – eventual cu puțin noroc, actualizarea pentru Galaxy Note 9 să ajungă și în România. Având în vedere că în Germania actualizarea pe iunie cu Night Mode și Scan QR a fost lansată, este posibil ca aceasta să ajungă destul de repede și în alte țări din Europa.