Galaxy Note 9 va fi prezentat pe 9 august, au apărut invitațiile oficiale

2774

Samsung Electronics a trimis oficial invitații pentru lansarea noului phablet-pilot Samsung Galaxy Note 9. Data lansării lui Galaxy Note 9 este 9 august, cu o prezentare oficială care va avea loc în orașul New York City. Acum știm cu siguranță data când Samsung Galaxy Note 9 va deveni realitate: 9 august 2018.

Samsung va organiza un eveniment special dedicat prezentării oficiale a lui Galaxy Note 9, un eveniment care va avea loc la Centrul Barclays din Brooklyn, NY pe 9 august la ora 11:00 adică ora 18.00 în România. Evenimentul va fi transmis live pe Samsung.com. Invitațiile pentru eveniment au apărut astăzi.

În timp ce invitația în sine nu spune mare lucru, nu menționează în mod specific pe Samsung Galaxy Note 9, dar prezintă un proeminent buton de aur aflat pe un S Pen, sugerând că noua variantă va fi foarte prețioasă și va veni cu îmbunătățiri substanțiale la stylus.

În orice caz, accentul pus pe stylus-ul actualizat este în concordanță cu zvonurile recente care au susținut că accesoriul ar susține Bluetooth în acest an. În acest fel, utilizatorii Galaxy Nota 9 pot utiliza S Pen ca difuzor fără fir ori de câte ori se află în imediata vecinătate a dispozitivului conectat. Alternativ, există zvonuri care vorbesc o caracteristică care ar permite utilizatorilor să scrie pe o bucată de hârtie și scrisul va apărea pe ecran.

Note 9 este un pas înainte pentru Galaxy Note 8 de anul trecut. Telefoanele Samsung Galaxy Note sunt unele dintre cele mai bune dispozitive făcute de Samsung, cu caracteristici cum ar fi ecrane mari, specificații de vârf și un stylus inclus.

SURSĂCnet