Ce telefon este mai popular Galaxy Note 9 sau iPhone XS Max?

1510

Samsung Galaxy Note 9 este un adevărat erou pentru telefoanele Android din 2018. Cu un procesor Qualcomm Snapdragon 845, cu 8 GB de memorie RAM, cu Samsung Experience, cu un pachet nebun de caracteristici, inclusiv platforma Samsung DeX și opțiunea de a merge până la 1 TB de stocare, nici nu știm ce își mai poate dori cineva în plus de la un telefon.

Mai muți utilizatori „reclamă” prețul său prea mare! Da, este mare! Dacă judecăm doar prin prisma buzunarului, pentru mulți utilizatori este un preț mare. Dar credem că este, în același timp și justificat. Dacă luăm toate caracteristicile și specificațiile acestui phablet pe rând și le disecăm puțin, este posibil să nu mai vedem acest smartphone scump.

Samsung Galaxy Note 9 mai popular decât iPhone XS Max

Colegii noștri de la site-ul american PhoneArena au făcut un sondaj pentru a afla care dintre cele două smartphone-uri de ultimă generație este cel mai popular. Rezultatul nu surprinde pe nimeni, sau poate surprinde pe… fanii Apple. Samsung Galaxy Note 9 a fost preferat de aproape 75% dintre respondenți. Diferența a mers spre Apple iPhone XS Max. În sondaj au votat 2.530 de persoane.

Apple iPhone XS Max este versiunea cea mai performantă a companiei americane. Este un smartphone foarte bun, un rival de temut pentru Galaxy Note 9. Este mai scump decât acesta. Are un cadru subțire din oțel inoxidabil, arată modern și minunat și este, desigur, cel mai rapid iPhone creat de Apple vreodată. Cu actualizări Apple la timp și susținerea de mai mult de patru ani de la lansare, un preț de peste 1.000 de dolari este justificat.

Compania Apple a fost fondată în 1 aprilie 1976 de Steve Jobs și Steve Wozniak în orașul Palo Alto, din sudul Californiei. Pentru a începe afacerea, Jobs și-a vândut Volkswagen-ul, iar Woz s-a despărțit de calculatorul său programabil.

Da, este un preț nebun pentru acest iPhone, dar piața în ansamblul său crește rapid prețurile pentru telefoanele high-end. Pe site-urile de comparare a prețurilor din Statele Unite, Apple iPhone XS Max are trecut 1.099 $. Pentru comparație Sony Xperia XZ3 costă 900 $, Samsung Galaxy S9+ costă 930 $ iar Samsung Galaxy Note 9 costă 1.000 $.

Galaxy Note 9 este un telefon extraordinar iar succesul său în SUA și peste tot în lume era de așteptat. Samsung Galaxy Note 9, pur și simplu este cel mai bun smartphone din lume în acest moment.