Galaxy Note 9, un excelent smartphone pentru afaceri

1060

Samsung a realizat cu Galaxy Note 9 o adevărată capodoperă. Phablet-ul a fost declarat de Consumer Reports perfect! Concluzia revistei americane este fără echivoc: Samsung Galaxy Note 9, pur și simplu este cel mai bun smartphone din lume în acest moment.

Știm cu toții că Note 9 este un instrument excelent pentru comunicarea personală. Dar, potrivit unui nou anunț făcut de Samsung și publicat de PhoneArena, phablet-ul este, de asemenea, un instrument foarte util pentru afaceri.

Samsung a publicat un videoclip, numit „Ordinul”, unde vedem o companie de producție și vânzări de biciclete care a primit o comandă pentru 100 de biciclete noi. Acestea trebuie montate și livrate până la sfârșitul zilei. Smartphone-ul Galaxy Note 9 este folosit pentru a găsi piesele necesare aflate în stocurile din magazia companiei.

Galaxy Note 9 folosit în tandem cu Galaxy Watch

În videoclip-ul prezentat, Note 9 este, de asemenea, utilizat pentru a trimite cereri de asamblare a bicicletelor angajaților, prin intermediul smartwatch-ului Samsung Galaxy Watch. În timpul procesului de asamblare, Augmented Reality AR este folosită de angajați. Aceștia folosesc Realitatea Augumentată atunci când asamblează bicicletele pentru a vedea unde trebuie puse anumite părți componente.

Augmented Reality- realitatea augmentată (AR) este este un live, direct sau indirect, de vedere fizică în lumea reală, ale cărei elemente sunt completate de către calculator, cum ar fi de sunet, video, grafice sau date GPS. Realitatea augmentată este considerată ca o extensie de realitate virtuală.

Bicicletele sunt asamblate, ambalate și expediate. Samsung Galaxy Note 9 poate primi fără probleme semnătura celui care preia și transportă mărfurile către cumpărător. Acest lucru se face în condiții de ploaie intensă, datorită ratingului de certificare IP68, de care dispune Note 9.

De la primirea comenzii la găsirea componentelor, asamblarea și predarea comenzii, utilitatea lui Note 9 în domeniul afacerilor este dovedită. Samsung Galaxy Note 9 este mai mult decât un extraordinar mijloc de comunicare personală.