Acasă Stiri Galaxy Note 9, un excelent smartphone pentru afaceri

Galaxy Note 9, un excelent smartphone pentru afaceri

Samsung a realizat cu Galaxy Note 9 o adevărată capodoperă. Phablet-ul a fost declarat de Consumer Reports perfect! Concluzia revistei americane este fără echivoc: Samsung Galaxy Note 9, pur și simplu este cel mai bun smartphone din lume în acest moment.

Știm cu toții că Note 9 este un instrument excelent pentru comunicarea personală. Dar, potrivit unui nou anunț făcut de Samsung și publicat de PhoneArena, phablet-ul este, de asemenea, un instrument foarte util pentru afaceri.

Samsung a publicat un videoclip, numit „Ordinul”, unde vedem o companie de producție și vânzări de biciclete care a primit o comandă pentru 100 de biciclete noi. Acestea trebuie montate și livrate până la sfârșitul zilei. Smartphone-ul Galaxy Note 9 este folosit pentru a găsi piesele necesare aflate în stocurile din magazia companiei.

Galaxy Note 9 folosit în tandem cu Galaxy Watch

În videoclip-ul prezentat, Note 9 este, de asemenea, utilizat pentru a trimite cereri de asamblare a bicicletelor angajaților, prin intermediul smartwatch-ului Samsung Galaxy Watch. În timpul procesului de asamblare, Augmented Reality AR este folosită de angajați. Aceștia folosesc Realitatea Augumentată atunci când asamblează bicicletele pentru a vedea unde trebuie puse anumite părți componente.

Augmented Reality- realitatea augmentată (AR) este este un live, direct sau indirect, de vedere fizică în lumea reală, ale cărei elemente sunt completate de către calculator, cum ar fi de sunet, video, grafice sau date GPS. Realitatea augmentată este considerată ca o extensie de realitate virtuală.

Bicicletele sunt asamblate, ambalate și expediate. Samsung Galaxy Note 9 poate primi fără probleme semnătura celui care preia și transportă mărfurile către cumpărător. Acest lucru se face în condiții de ploaie intensă, datorită ratingului de certificare IP68, de care dispune Note 9.

De la primirea comenzii la găsirea componentelor, asamblarea și predarea comenzii, utilitatea lui Note 9 în domeniul afacerilor este dovedită. Samsung Galaxy Note 9 este mai mult decât un extraordinar mijloc de comunicare personală.

Stiri

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...

Galaxy S22 cu o cameră selfie in-display și una principală de 200MP

Samsung a lansat anul acesta în ianuarie o noul serie emblematică de excepție: Samsung Galaxy S21. A fost și este întoarsă pe...

Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea...

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...