Conectat fără probleme oriunde vă aflați cu noul Samsung Galaxy Watch

2135

Samsung Electronics a prezentat astăzi și noul smartwatch Samsung Galaxy Watch. Noul Galaxy Watch aduce cele mai bune ecosisteme Samsung Galaxy cu o durată lungă de viață a bateriei, conectivitate LTE, capacități de wellness și un design atemporal și personalizat. Galaxy Watch îi ajută pe utilizatori să realizeze mai mult cu noi capacități de monitorizare a stresului și somnului. Samsung Galaxy Watch vine în trei culori, Silver, Midnight Black și Rose Gold și noi culori personalizabile pentru curelele de ceasuri.

Noul Galaxy Watch a fost proiectat pentru toate stilurile de viață pentru a ajuta la satisfacerea nevoilor consumatorilor, cum ar fi o viață mai eficientă a bateriei pentru a rămâne conectați mai mult timp și o mai bună urmărire a sănătății pentru a ajuta utilizatorii să-și urmărească obiectivele, de la încheietură „, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al IT & Divizia de comunicații mobile, Samsung Electronics.

Durata îmbunătățită a bateriei lui Galaxy Watch, de până la 80 ore, elimină necesitatea încărcării zilnice și îi ajută pe consumatori să se poată ocupa și de alte lucruri. Cu o durată mai lungă de viață a bateriei, dezinstalarea de pe telefonul smartphone nu a fost niciodată mai ușoară prin conectivitatea LTE a lui Galaxy Watch. Utilizatorii pot, de asemenea, să înceapă și să-și încheie ziua cu briefing-uri de dimineață și de seară pentru a vă ajuta să rămâneți în permanență informați de starea vremii și de ultimele știri.

Samsung Galaxy Watch, oferă o adevărată experiență holistică în domeniul sănătății, cu ajutorul noului tracker de gestionare a stresului, care detectează în mod automat niveluri ridicate de stres și oferă exerciții de respirație pentru a menține concentrarea și atenția utilizatorilor. În plus, un nou sistem de urmărire a somnului monitorizează toate nivelele de somn, pentru a ajuta utilizatorii să ajusteze obiceiurile de dormit și să obțină maximum de odihnă de care au nevoie pentru a fi activi toată ziua.

Cu somnul și stresul sub control, Galaxy Watch ajută utilizatorii să-și atingă alte obiective de sănătate și wellness, inclusiv fitness. Galaxy Watch poate urmări un total de 39 de antrenamente care permit consumatorilor să-și personalizeze și să-și schimbe rutina zilnică. Deoarece nutriția echilibrată este la fel de importantă ca și exercițiul fizic, Galaxy Watch îl face mai ușor decât oricând cu urmărirea intuitivă a caloriilor consumate și prin alerte personalizate.

Galaxy Watch vine în două dimensiuni, o versiune argintie de 46 mm și o opțiune de 42 mm. Utilizatorii pot personaliza Galaxy Watch cu o selecție de fețe și curele de ceas de cea mai înaltă calitate. Pentru prima dată, Galaxy Watch oferă sonerii orare și un efect de adâncime care aruncă umbre care definesc fiecare detaliu pe fața ceasului pentru un aspect tradițional.

În plus, Galaxy Watch este certificat cu standardul militar american MIL-STD-810G, nivel de durabilitate 4 cu Corning Gorilla Glass DX+ și rezistența la apă cu un rating 5 ATM, pentru o utilizarea durabilă, indiferent de mediul înconjurător.

Galaxy Watch aduce utilizatorilor toate avantajele oferite de Ecosistemul Galaxy, creând o experiență perfectă cu SmartThings, Samsung Health, Samsung Flow, Samsung Knox, Samsung Pay, Bixby și cu parteneriate precum Spotify și Under Armor. Accesați cu ușurință și controlați dispozitivele de pe Galaxy Watch cu SmartThings – toate de la încheietura mâinii – de la pornirea luminilor și a televizorului până la reglarea temperaturii din casă.

Samsung Galaxy Watch va fi disponibil începând din 24 august 2018 în SUA, la anumiți operatori și locații de vânzare cu amănuntul, în Coreea de la 31 august 2018, și în alte piețe din 14 septembrie 2018.

Model 46mm, Silver 42mm, Midnight Black
42mm, Rose Gold
Afişaj 1,3 inch (33mm), Circular, Super AMOLED (360 x 360),
Full Color Always On Display,
Corning Gorilla Galss DX+
1,2 inch (30mm), Circular, Super AMOLED (360 x 360), Full Color Always On Display,
Corning Gorilla Glass DX+
Dimensiuni și greutate 46 x 49 x 13

63g (fără curea)

41,9 x 45,7 x 12,7

49 g (fără curea)

Curea 22 mm (interschimbabile) Culori: Onyx Black, Deep Ocean Blue, Basalt Grey 20 mm (interschimbabile) Culori: Onyx Black, Lunar Grey, Terracotta Red, Lime Yellow, Cosmo Purple, Pink Beige, Cloud Grey, Natural Brown
Baterie 472 mAh 270 mAh
Procesor Exynos 9110 Dual core 1,15 GHz
Sistem operare Tizen Wearable 4.0
Memorie LTE: 1,5 GB RAM + 4 GB memorie internă
Bluetooth: 768 MB RAM + 4 GB memorie internă
Conectivitate 3G / LTE, B Bluetooth 4.2, Wi-Fi b / g / n, NFC, A-GPS / Glonass
Senzori Accelerometru, Gyroscop, Barometru, HRM, Lumină ambientală
Încărcare Încărcarea fără fir bazată pe WPC
Certificare 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Compatibilitate Samsung: Android 5.0 sau o versiune ulterioară
Altele: Android 5.0 sau o versiune ulterioară
iPhone 5 sau mai recent, iOS 9.0 sau mai recent

 

SURSĂSamsung News