Un viitor Samsung Galaxy Note cu o cameră sub ecran într-un clip video

378

Când a început târgul anual de electronice de consum Consumer Electronics Show – CES 2021, Samsung a pus pe platforma YouTube un videoclip de aproape trei minute și jumătate în care compania își explică filosofia privind viitoarele produse. În acest clip video apare la un moment dat un nou smartphone Samsung Galaxy Note cu o cameră selfie plasată sub ecran.

Este un videoclip promoțional conceput inteligent despre care Samsung probabil va da explicații azi când va lansa seria Galaxy S21. După lansarea seriei Galaxy S20 anul trecut au fost mai multe zvonuri despre o cameră selfie sub ecran. La un moment dat, tot anul trecut, Samsung a explicat că lucrează la o astfel de cameră. Până în acel moment compania nu a fost mulțumită de rezultate obținute de această cameră in-display. Apoi speculațiile au fost că va ajunge pe Samsung Galaxy Note 21 Ultra.

Samsung Galaxy Note 21 Ultra cu cameră sub ecran

Ceea ce frapează, totuși, smartphone-ul Samsung ce apare în videoclip nu are o crestătură sau o cameră în gaură. Se pare că este un smartphone Galaxy cu o cameră sub ecran. Această nouă tehnologie este așteptată în 2021. Samsung lucrează la un astfel de tip de cameră selfie de ani de zile, astfel încât să poată fi creat un design pe ecran complet – fără crestături sau găuri în ecran.

În videoclip, un smartphone necunoscut, seamănă cu un telefon Galaxy Note, apare la minutul 2:23. Este vizibil clar ecranul și nu apare absolut nimic pe el. Nici urmă de gaură sau crestătură. Se poate deduce un singur lucru de aici: Samsung a avansat foarte mult cu acest tip de cameră in-display și este deja în teste cu un smartphone Galaxy. Posibil ca acesta să fie Samsung Galaxy Note 21 Ultra ce va fi lansat anul acesta. Dispozitivul are margini rotunjite ale ecranului, ceea ce poate indica un Galaxy Note 21 Ultra. Modelul de bază Galaxy Note 20 a primit un afișaj plat anul trecut.

Din seria Note lansată la IFA Berlin în 2011, lipsește un model: Galaxy Note 6! Galaxy Note 5 a fost anunțat în august 2015 și a urmat Note 7 în august 2016. Lipsa lui Note 6 a fost din motive de marketing! Samsung a aliniat seriile S și Note pentru a avea același număr în anul lansării.

Desigur, este de asemenea posibil ca Samsung să fi editat pur și simplu imaginile video. Acest lucru se întâmplă adesea în scopuri promoționale, conform prietenilor noștri de la LetsGoDigital. Dar telefoanele Samsung lansate nu sunt suficient de bune pentru a fi într-un clip promo? Poate Samsung a lansat momeala despre ce tip de cameră selfie va avea Note 21 Ultra.

Posibil surprize mari în privința specificațiilor ultimului model Note

Există zvonuri de ceva vreme că Samsung vrea să-și ia rămas bun de la seria Galaxy Note. În pregătirea pentru acest lucru, Samsung Galaxy S21 Ultra, așteptat azi, va fi compatibil cu S Pen pentru prima dată. Acest iubit stilou S Pen a fost principala caracteristică a seriei Note de ani de zile.

Dacă Samsung își va lua adio de la seria Note probabil o va face cu mare stil. O astfel de caracteristică fantastică nouă ar face din Galaxy Note 21 Ultra primul smartphone Samsung cu o cameră in-display. Au existat zvonuri de ceva vreme că Samsung vrea să lanseze un telefon în a doua jumătate a anului 2021 cu camera plasată sub ecran. Intră în discuție și Samsung Note 21 Ultra, deoarece este așteptat la sfârșitul lunii august.

Recent, am scris despre o cameră foto sub ecran, pe baza unui nou brevet Samsung. O fotografie a unui încărcător Samsung de 65W a apărut și ea săptămâna trecută, probabil că este tot pentru Note 21 Ultra. Deci, Samsung lucrează la acest model și în baza acestor informații preliminare ne putem aștepta la surprize mari cu ultimul model Note.

SURSĂLetsgoDigital