Galaxy Note fără S Pen ar fi putut avea o baterie cu 800 mAh mai mare

734
Sursa Foto: iFixit (Galaxy Note 9)

Stiloul S Pen, care este inclus în fiecare smartphone Samsung Galaxy Note, este unul dintre motivele existenței seriei Note. Toată lumea știe însă că se plătește un preț mai mare pentru telefoanele din această serie. Și mai este ceva ce nu toată lumea știe! Pentru că există un stilou pe seria Note, lipsesc câteva caracteristici datorită spațiului ocupat în telefon de S Pen.

Poate că Samsung ar trebui să reconsidere seria Galaxy Note cu S Pen. Potrivit PhoneArena, care citează pe Ice Universe, se pare că inginerii Samsung care se ocupă de seria Galaxy Note, trebuie să sacrifice mai multe caracteristici importante din cauza stiloului.

Seria Galaxy Note poate avea mai multe caracteristici fără un S Pen

Fără un stilou S Pen, Samsung ar fi putut include o baterie cu 800 mAh mai mare în telefoanele din seria Galaxy Note. Ar fi un câștig extraordinar de energie, durata de viață a bateriei fiind punctul nevralgic al telefoanelor mobile actuale. De asemenea, fără un stylus în interiorul phablet-ului, Samsung ar fi putut implementa mai multe inovații în departamentul foto. Camerele foto devin pe zi ce trece tot mai importante pentru utilizatori. Și o ultimă problemă, lipsa unui stilou poate duce la dimensiuni mai reduse pentru seria Galaxy Note. Cu dimensiuni mai reduse și un design adaptat acestora, este posibil ca telefoanele Note să fie tentante pentru mai mulți utilizatori.

Desigur, toate acestea ar fi fost posibile deoarece stylusul ocupă un spațiu destul de mare, raportat la dimensiunile unui telefon. Nu trebuie luat doar stiloul S Pen în sine, acesta are și un locaș, un culcuș unde este cazat, care ocupă și el din spațiul smartphone-ului.

S Pen – stiloul Samsung, a apărut în vara anului 2011 pe Galaxy Note. Atunci Samsung a surprins pe toată lumea cu un uriaș smartphone de 5,3 inch. Evident că evoluția S Pen-ului a fost galopantă și astăzi avem un stylus foarte performant, care a devenit o caracteristică de necontestat a seriei Galaxy Note.

Seria Galaxy Note are foarte mulți fani

Toate aceste informații nu provin de la Samsung în sine. Gigantul tech nu dezvăluie în mod oficial compromisurile pe care le-a făcut și le face pentru a găzdui S Pen-ul. Informația vine de la unul dintre cei mai cunoscuți insideri Samsung, Universe Ice. Ice Universe este un fost angajat Samsung iar informațiile pe care le publică se adeveresc de cele mai multe ori. Aproape sigur și-a păstrat diverse legături în interiorul Samsung, legături de unde primește aceste informații.

Bineînțeles, stiloul Samsung are un mare procent de fani loiali. Aceștia iubesc abilitatea de a scrie rapid note, schițe și toate funcționalitățile adăugate care vin cu un stylus, care este mereu la îndemână. Totuși, există și un număr mare de oamenii care nu folosesc S Pen-ul destul de des, dar iubesc această serie de telefoane phablet. Ei sunt atrași de capacitățile și puterea acestei serii de telefoane „Pro”. Aceștia sunt amatori de telefoanele mari și consideră interesant faptul că Samsung lansează telefoane de asemenea dimensiuni.