În final presupusul Galaxy P30 se va numi Samsung Galaxy A6s

874

Cu ceva timp în urmă au apărut informații că Samsung pregătește un nou dispozitiv mid-range sub numele de Galaxy P30. Acum câteva zile, au apărut noi informații care au afirmat că acesta nu ar fi numele final al smartphone-ului. În schimb, a fost confirmat faptul că smartphone-ul ar fi lansat ca parte a gamei Galaxy A, nou-extinsă de Samsung.

În acel moment, numele final al dispozitivului a rămas în mare măsură neclar. Acum potrivit unei știri în exclusivitate, publicată de site-ul american PhoneArena, avem confirmarea că Galaxy P30 va avea numele final Samsung Galaxy A6s.

Galaxy A6s și probabil un Galaxy A6s+ vor veni în galaxia Samsung

Potrivit unor surse de încredere citate de PhoneArena destinația noului Galaxy A6s va fi pentru mai multe piețe asiatice. China fiind principalul obiectiv și dispozitivul este așteptat să joace un rol important în revenirea Samsung în această țară. Aproape sigur alături de noul Galaxy A7 (2018) și viitorul Galaxy A9 Pro (2018).

Pentru o lansare la nivel international, sursele site-ului american au afirmat ca gigantul sud-coreean ar putea opta pentru un nume diferit. Va face acest lucru pentru a diferenția pe Galaxy A6s de celelalte două Galaxy A6 și A6+.

Qualcomm este fondată în 1985. Sediul companiei este în San Diego, SUA și are 224 de locații din întreaga lume. În 2017 avea peste 38.000 de angajați. În ianuarie 2018, Comisia Europeană a amendat Qualcoom cu 1,2 miliarde de dolari pentru încălcarea legilor antitrust într-o serie de tranzacții cu Apple. Amenda a reprezentat 4,9% din cifra de afaceri Qualcommm în 2017.

În prezent, nu există informații despre ce găsim în interiorul acestui nou smartphone. Cu toate acestea, zvonurile anterioare au indicat un Qualcomm Snapdragon 660. Procesorul ar fi cuplat cu memorie RAM de 6 GB și opțiunea de stocare internă extensibilă de 64 GB sau 128 GB. Cel mai probabil dispozitivul va fi livrat cu Android 8.1 Oreo direct din cutie.

În prezent, Samsung Galaxy A6s este așteptat să devină oficial pe 11 octombrie alături de Galaxy Premium A9 Pro (2018). La scurt timp după evenimentul de anunțare, se așteaptă ca vânzările celor două dispozitive să înceapă. Neclar este și prețul pe care gigantul tech îl va afișa la vânzare pentru cele două smartphone-uri.