Samsung Galaxy Ring: numere de model și dimensiuni

65
Samsung Galaxy Ring
Sursă foto: GalaxyClub

Deja de la începutul anului zvonurile despre inelul inteligent Samsung Galaxy Ring au fost tot mai intense. După tachinarea acestuia de compania sud-coreeană au apărut tot mai multe detalii despre primul inel inteligent Samsung. Acum am aflat că diferitele dimensiuni ale inelului au fiecare propriul număr de model.

Când Samsung a prezentat pentru prima dată Galaxy Ring publicului larg, compania a menționat că va fi disponibil în trei culori diferite și nouă dimensiuni. Am scris anterior că Galaxy Ring va face parte din „serie Q”. Aceasta este o serie de produse cu numere de model care încep cu SM-Q5. Astăzi aflăm numerele exacte de model ale diferitelor variante de inel Samsung.

Numere de model Galaxy Ring: de la SM-Q500 la SM-Q509

În mod surprinzător, sunt confirmate, via GalaxyClub, existența a opt variante diferite de inel în acest moment. Cele opt variante sunt:

  • SM-Q500
  • SM-Q501
  • SM-Q502
  • SM-Q505
  • SM-Q506
  • SM-Q507
  • SM-Q508
  • SM-Q509

Lipsesc de aici în mod evident numerele de model SM-Q503 și SM-Q504, chiar dacă Samsung a vorbit de nouă variante. În ceea ce privește mărimile precise, presupunem ca numerele de model menționate corespund mai mult sau mai puțin cu mărimile inelelor americane de la 5 la 13. SM-Q500 va fi cel mai mic, SM-Q509 cel mai mare.

Numele orașului Paris vine de la primii săi locuitori, Parisii. Aceștia au fost un trib galic din secolul al III-lea î.Hr care trăia pe acele meleaguri. Paris a devenit numele oficial al orașului când Clovis Francul l-a ales capitala regatului său în 508 d.Hr.

Se așteaptă ca Samsung să lanseze Galaxy Ring în același timp cu Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6. Potrivit zvonurilor recente, acest lucru se va întâmpla în timpul unui eveniment Unpacked care va avea loc în a doua săptămână a lunii iulie la Paris.

Sunt informații că Galaxy Ring poate dura până la nouă zile cu o singură încărcare a bateriei. Inelul este echipat cu diverși senzori care pot măsura pașii, ritmul cardiac și oxigenul din sângele tău, printre altele. În plus, inelul poate fi un instrument de urmărire a somnului mai bun decât ceasurile Galaxy Watch mult mai mari.

Nu se întâmplă adesea ca informațiile concrete despre un produs Samsung nelansat să fie dezvăluite mai întâi de Samsung însuși. Cu toate acestea, exact asta s-a întâmplat cu Galaxy Ring. Au existat zvonuri despre acest inel de mult timp, dar primele detalii reale le-am aflat doar la dezvăluirea oficială.