Noi dovezi ale Galaxy Ring găsite în aplicația Samsung Wearable

281
Samsung Galaxy Ring titlu
Sursă foto: TomsGuide

În ultimul timp sunt tot mai multe informații că Samsung lucrează la un inel inteligent numit Galaxy Ring. Acesta vă poate măsura valorile de sănătate și fitness. Acum, s-a găsit încă o dovadă care indică o lansare iminentă a inelului Samsung Galaxy Ring. Am scris și zilele trecute, se pare că inelul Samsung va fi lansat la Galaxy Unpacked 2024, alături de seria Galaxy S24 și, probabil, alte dispozitive Samsung Galaxy.

Cea mai recentă versiune a aplicației Samsung Galaxy Wearable a fost investigată recent de unii utilizatori, de exemplu Revegnus. Cu această ocazie s-a descoperit că aplicația conține o pictogramă nouă care seamănă cu un inel. O astfel de pictogramă nu a fost văzută mai devreme în aplicația Galaxy Wearable. Deci, acest lucru confirmă din nou că gigantul tech sud-coreean lucrează la un inel inteligent care va fi conectat la ecosistemul Samsung prin aplicația Galaxy Wearable.

Samsung Galaxy Ring va măsura și ritmul cardiac

Deși încă nu se cunosc multe despre Galaxy Ring, se zvonește în mare măsură că poate fi purtat pe deget și poate urmări antrenamentele, măsura ritmul cardiac, urmări somnul și poate face alte lucruri. Aceste lucruri pot fi făcute și de un Galaxy Watch, dar un inel va fi mult mai confortabil de purtat, mai ales dacă sunteți sportiv sau amator de fitness, potrivit SamMobile. Este de așteptat ca inelul inteligent Samsung să debuteze la începutul anului viitor alături de seria Galaxy S24 în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2024.

Oura Health Oy este o companie finlandeză de tehnologie a sănătății, cunoscută pentru Oura Ring, un inel inteligent folosit pentru a urmări somnul și activitatea fizică. Funcționarea inelului Oura se bazează pe LED-uri cu infraroșu.

Majoritatea inelelor inteligente disponibile în acest moment nu provin de la mărci de renume. Acum Oura este cel cel mai renumit de pe piață. Așadar, dacă Samsung va debuta anul viitor un inel inteligent, ar avea șanse mari să perturbe serios piața inelelor inteligente. Compania Samsung are un ecosistem formidabil de produse mobile și buget uriaș de marketing. Acest lucru ar zgudui pur și simplu piața mondială a inelelor inteligente. Cu toate acestea, inelul trebuie să aibă o acuratețe fiabilă și precisă de urmărire a sănătății și a fitness-ului pentru ca acest lucru să se întâmple.

Sursă Foto: TomsGuide

Cu toate acestea, Galaxy Ring ar putea, de asemenea, să încetinească unele dintre vânzările Samsung Galaxy Watch. Spunem acest lucru deoarece atât inelul inteligent, cât și ceasul inteligent pot face cele mai multe dintre aceleași lucruri. În plus, Galaxy Ring ar putea fi mai ieftin decât un Galaxy Watch 5 sau Galaxy Watch 6. Explicația este simplă, inelul nu are ecran, GPS și alte caracteristici aflate pe ceasurile Galaxy.