Galaxy Ring nu este din aur, dar va fi destul de scump

120
Galaxy Ring
Sursă foto: GalaxyClub

Știm că în 10 iulie Samsung va lansa, alături de Flip 6, Fold 6 și inelul inteligent Galaxy Ring. Prețul oficial Samsung nu este încă cunoscut, dar un zvon din aceste zile sugerează că va fi destul de scump. Acest inel promite în principal funcții de fitness și urmărire, o durată de viață destul de lungă a bateriei și nouă dimensiuni diferite.

La începutul acestui an, Samsung a prezentat cea mai recentă adăugare la seria de produse Galaxy. Este vorba despre un inel inteligent cu numele neimaginativ Galaxy Ring. Cu toate acestea, dispozitivul încă nu a fost lansat. Cel mai probabil, acest lucru se va schimba în iulie odată cu dezvăluirea viitoarelor Flip 6 și Fold 6. La evenimentul Unpacked, Samsung nu va prezenta doar următoarea generație de dispozitive pliabile, ci și accesorii noi, cum ar fi Galaxy Buds 3 (Pro) – și Galaxy Ring, potrivit GalaxyClub.

Potrivit unui zvon care nu poate fi verificat momentan, Galaxy Ring va costa între 300 și 350 USD în SUA. În Europa, aceste prețuri se traduc de obicei destul de bine unul la unu: 300 până la 350 de euro. Pentru un gadget cu mai puține funcționalități decât un Galaxy Watch, inelul este la fel de scump. Cel puțin, dacă luăm în considerare această informație, inelul Samsung are un preț cam mare.

Desigur, aceasta este aceeași gamă de preț ca inelele concurente precum cele de la Oura. Prin urmare, nu este de mirare că Samsung se concentrează asupra acestui lucru. Mai mult, un Galaxy Ring ar putea face un Galaxy Watch redundant – pentru unii utilizatori, cel puțin.

Hârtia bancnotei de 100€ este fabricată din bumbac pur. Unele părți sunt imprimate în relief și pot fi identificate prin atingere. Caracteristicile de securitate filigranul, firul de securitate și holograma sunt implementate primele la tipografie.


Galaxy Ring este, fără îndoială, marea noutate a companiei Samsung pentru acest an 2024. Totuși, prețul pare exagerat pentru un inel conectat, fie el și Samsung. Este, de exemplu, mai scump decât un Galaxy Watch 6, vândut cu puțin peste 300 de euro pe site-ul oficial al producătorului.

Momentan avem rețineri în privința acestei informații, este posibil ca realitatea să fie diferită la lansare. Yogesh Brar, sursa informației, ar putea greși în acest punct. Nu știm oficial când va fi lansat inelul, Samsung a spus doar că va ajunge „în acest an”. Mai mult, sunt și informații că Galaxy Ring poate veni cu un abonament lunar de aproximativ 10 euro. Din păcate, acest lucru este din ce în ce mai obișnuit pentru tehnologia purtabilă.

În aproximativ o lună și jumătate probabil vom ști sigur dacă prețul menționat este corect, sau dacă este mai mic (sau mai mare).