Galaxy Ring va monitoriza sforăitul și temperatura pielii

97
Galaxy ring
Sursă foto: PhonAndroid

Printre cele mai așteptate dispozitive ce vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2024 de la Paris este și inelul inteligent Galaxy Ring. Știm deja că inelul Samsung va revoluționa urmărirea personală a sănătății, oferind o gamă de funcții care ar putea depăși trackerele tradiționale de fitness.

Descoperirile recente în aplicația Samsung Health, realizate de AndroidAuthority, au dezvăluit câteva caracteristici la care ne putem aștepta de la primul inel inteligent Samsung. Potrivit PhonAndroid, multe dintre aceste funcții le vor fi familiare utilizatorilor ceasurilor Galaxy Watch. În centrul funcționalității inelului Galaxy Ring se află capacitatea sa de a urmări ritmul cardiac și nivelul de stres. Această monitorizare continuă poate oferi utilizatorilor informații valoroase despre sănătatea și bunăstarea lor pe parcursul zilei. Dar abilitățile inelului nu se opresc aici.

Potrivit sursei de mai sus, Galaxy Ring va măsura și temperatura pielii. Este caracteristică care ar putea fi deosebit de utilă pentru prezicerea ciclului menstrual sau detectarea febrei. Aceasta este o tehnologie deja prezentă în ceasurile Galaxy Watch. În plus, utilizatorii vor putea conta și pe detectarea sforăitului. Cu toate acestea, această caracteristică va necesita ca smartphone-ul utilizatorului să fie în apropiere și să înregistreze sforăitul. Vedeți pe I❤️Samsung cum să măsurați ciclul menstrual pe seria Galaxy watch 4!

Când vă conectați Galaxy Ring la smartphone, acesta vă va oferi o capacitate complet nouă de a detecta sforăitul. Pentru a-l activa, trebuie să permiteți Samsung Health să înregistreze audio prin telefon. Această caracteristica Galaxy Ring va fi compatibilă și cu ceasurile Galaxy. Acest lucru sugerează o colaborare între inelul Samsung și alte dispozitive din ecosistemul Galaxy.

Potrivit Guinness Book, cel mai puternic sforăit la un om a fost înregistrat la Kåre Walkert, din Suedia în 24 mai 1993. Sforăitul a atins un nivel de 93 decibeli și a fost înregistrat în timp ce dormea ​​la Spitalul Regional Örebro, Suedia.

Deși aceste funcții nu sunt revoluționare în sine, integrarea lor într-un inel ar putea schimba jocul. Galaxy Ring ar putea fi o alternativă mai lejeră la ceasurile inteligente, în special pentru urmărirea somnului și monitorizarea sănătății 24/7.

Au fost informații că inelul va costa între 300 și 350€ în Europa. Acest preț îl va poziționa ca un dispozitiv premium de monitorizare a sănătății. Există și zvonuri despre un model de abonament pentru Samsung Health, similar cu Fitbit Premium, care ar putea debloca funcții suplimentare pentru un cost lunar de până la 10 euro. Evident, vom afla mai multe săptămâna viitoare la evenimentul Galaxy Unpacked de la Paris, ce va avea loc pe 10 iulie.