Galaxy S10+ folosit pentru a filma un episod din „The Tonight Show”

833

Samsung Galaxy S10+ a fost lansat la pachet cu Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy Fold la „Galaxy Unpacked 2019” San Francisco. Toate aceste smartohone-uri au fost studiate și întoarse pe toate părțile după lansarea lor. Toată lumea este de acord privind caracteristicile și performanțele seriei Galaxy S10.

Acum, cel mai mare din această serie, Samsung Galaxy S10+ va fi folosit la filmarea unui întreg episod din celebra emisiune „The Tonight Show” a lui Jimmy Fallon. Emisiunea are loc la studiourile NBC din Rockefeller Center din New York.

The Tonight Show, episodul care va fi live în 25 martie va fi filmat în totalitate cu Samsung Galaxy S10+. Prezentatorul Jimmy Fallon va avea alături în emisiune o legendă MMA Conor McGregor, conform SamMobile. Este primul luptător din istoria Ultimate Fighting Championship (UFC) ce deține două centuri simultan. McGregor a fost campion la categoria pană și ușoară simultan, în Cage Warriors Fighting Championship, o realizare care îl face primul și singurul luptător care a câștigat două titluri în două divizii diferite în același timp.

Camere foto de excepție pe Samsung Galaxy S10+

Și acum să trecem la ale noastre. Aceasta nu este prima dată când un smartphone a fost folosit pentru a filma ceva la nivel profesional. Steven Soderbergh a filmat Netflix High Flying Bird pe un iPhone, iar Jimmy Kimmel, rivalul acestei emisiuni de noapte, a folosit recent un Google Pixel 3 pentru a filma performanța lui Eminem sus pe clădirea Empire State Building. Este o modalitate fantastică de a vă arăta ce pot camerele lui Samsung Galaxy S10+. Vă reamintim că aceleași camere foto sunt și pe Samsung Galaxy Fold.

The Tonight Show este un emisiune americană care se difuzează neîntrerupt de NBC din 27 septembrie 1954. Primul prezentator Steve Allen. Apoi, Johnny Carson a preluat și a găzduit spectacolul timp de 30 de ani. Jack Paar, Jay Leno, Conan O’Brien au mai fost printre prezentatori. Personalități celebre au luat parte la emisiune, începând cu președinți ai SUA.

Samsung Galaxy S0+ are un total de cinci camere. Trei camere la spate, 12 MP, f/1,5 – 2,4 cu OIS, 12 MP, f/2,4 telephoto zoom 2x cu OIS și 16 MP, f/2,2 ultra-wide. Filmează la 2160p@60fps, 1080p@240fps, 720p@960fps, HDR. Frontal Galaxy S10+ are două camere de 10 MP, f/1,9 și 8 MP, f/2,2. Frontal Galaxy S10+ filmează la 2160p@30fps, 1080p@30fps.

Pentru cititorii noștri din SUA! The Tonight Show va fi pe NBC la 23:35 (ET – Eastern Time) în 25 martie. Din păcate acest canal nu este difuzat în România. Cei care doresc să vadă ce poate Samsung Galaxy S10+, care nu locuiesc în SUA sau o regiune unde Tonight Show este difuzat, vor trebui să urmărească în 26 martie, canalul YouTube al emisiunii pentru cele mai importante momente.