Galaxy S10 Lite poate fi singurul care va veni în galben

883

Varianta mai mică a seriei de gală Galaxy S, Samsung Galaxy S10 Lite, ar putea fi singurul model care va fi comercializat în galben. Potrivit SamMobile, S10 Lite va fi disponibil în galben, alb, negru, verde și albastru. Acest model mai mic și în același timp mai ieftin dar cu multe caracteristici, ar putea fi o surpriză ca vânzări.

De când a apărut modelul Galaxy S8, Samsung nu a oferit niciun motiv convingător pentru consumatori să opteze pentru cele mai mici dintre navele emblematice Galaxy S. Poate doar utilizarea acestora cu o singură mână să fi fost un motiv de atracție. Nici Galaxy S8, nici Galaxy S9 nu se potrivesc cu frații lor S8+ și S9+, cu ecrane mult mai mari și ispititoare.

Anul viitor, cel mai mic din gama aniversară Galaxy S10, numit Galaxy S10 Lite, ar putea veni cu dual-camera spate și față. Specificațiile și stocarea pe S10 Lite vor fi în varianta de bază. Dar cele mai recente informații sugerează că poate cel puțin să vină într-o culoare unică, indisponibilă pentru celelalte modele.

Nu va exista culoarea galbenă pe modelele mari Galaxy S10

În știrea noastră despre culorile seriei Galaxy S10 cu câteva săptămâni în urmă, am arătat că dispozitivele va fi disponibile în negru, alb, galben și verde. Am obținut acum informații despre opțiunile de culoare pentru fiecare dintre modelele Galaxy S10. Apare aici inclusiv varianta ceramică care ar putea fi și varianta de vârf cu suport pentru 5G și șase camere în total. Și, se pare că numai S10 Lite va fi oferit în galben, împreună cu alb, negru, verde și albastru.

Potrivit studiilor științifice, albastrul este culoarea preferată a majorității oamenilor. Albastru este culoarea preferata a europenilor. Albastru închis inspiră încredere, demnitate și inteligență, cel strălucitor denotă purificare, putere și sprijin. Albastru deschis, pace, seninătate, spiritualitate și infinitate.

În afară de galben, celelalte două variante Galaxy S10, de 6,1 inch și de 6,4 inch, vor avea aceeași vopsea ca S10 Lite. Și da, unele sau toate acestea pot fi și în culori gradient. Aproape sigur Samsung va lansa noi opțiuni de culoare la câteva luni după debutul seriei Galaxy S10. A făcut acest lucru la fel în cazul tuturor smartphone-urilor emblematice. În ceea ce privește varianta ceramică a modelului Galaxy S10 cu 5G, va veni doar în alb și negru.

Model Culori
Galaxy S10 Lite (SM-G970x) Galben, alb, negru, verde, albastru
Galaxy S10 (SM-G973x) Alb, negru, verde, albastru
Galaxy S10+ (SM-G975x) Alb, negru, verde, albastru
Galaxy S10 Ceramic cu 5G (SM-G975FC) Alb, negru
Samsung nu a confirmat nimic oficial despre Galaxy S10

Trebuie să menționăm că în acest moment nu este nimic bătut în cuie. Ca de obicei, chiar dacă avem încredere în sursele noastre, există întotdeauna o șansă ca unele dintre aceste informații să se dovedească a fi greșite sau puțin diferite de realitate. Vă reamintim că Samsung nu a confirmat nimic până acum despre seria Galaxy S10. Lucruri precum numărul de camere pe fiecare model sau dacă S10 Lite va avea un ecran plat sau nu, se mai pot schimba în timp.

Noi încercăm să vă oferim cele mai credibile scurgeri de informații pe măsură ce se apropie lansarea lui Galaxy S10. Dar, se poate întâmpla ca nu întotdeauna informațiile ce le publicăm, în ciuda selecției atent făcute, să fie 100% exacte.