Galaxy S10+ cu 128GB în Black și White Ceramic ajung în Europa

909
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung vinde în prezent varianta de stocare de 128GB a lui Galaxy S10+ pe diverse piețe din Europa. Culorile în care vine acest model sunt: Black Prism, Green Prism și White Prism. Pe mai multe piețe, inclusiv în România, Galaxy S10+ este oferit și în Ceramic Black și Ceramic White dar mai scump pentru că este cu 512GB de memorie internă.

Și în Europa puteți obține una din aceste variante de culoare Black sau White Ceramic ale modelului Galaxy S10+. Dar, trebuie să scoateți din buzunar în jur de 200 € sau mai mult pentru că telefonul este disponibil doar în varianta de stocare cu 512GB. Totuși, acest lucru s-ar putea schimba în curând.

Galaxy S10+ cu 128GB în Black și White Ceramic vor fi disponibile în Europa

Informația vine de la SamMobile și a fost făcută publică de cunoscutul Roland Quandt. Acesta are un palmares excelent atunci când vine vorba de informații inedite despre produsele Samsung. Acum Roland Quandt a scris că Samsung va lansa în curând varianta de stocare de 128GB a lui Galaxy S10+ în culorile Ceramic Black și Ceramic White pe piețele europene.

Trebuie să specificăm că spatele – carcasa spate – este din ceramică albă sau neagră pe acest model. Ceramica este mult mai rezistentă la șocuri sau lovituri de orice fel, decât sticla folosită în alte modele de telefoane. În afară de capacul spate, sigur nu vor fi alte modificări de design sau în hardware-ul interior pentru Galaxy S10+. E o surpriză că Samsung face acest lucru pentru modelul din seria S10 – vedeți review-l nostru de pe iLoveSamsung, lansată de aproape un an și jumătate.

Ceramica este un material obținut prin modelarea și arderea argilelor. Ceramica are rezistență mecanică, optică, termică, electrică și magnetică. Primele obiecte din ceramică confecționate de oameni au o vechime de cel puțin 26.000 de ani.

Momentan, varianta de de 128GB a lui Galaxy S10+ costă în jur de 810€ în mai multe țări din Europa. În același timp variantele de 512GB și 1TB costă în jur de 1.000 de euro, respectiv 1.600€. Nu știm cât va fi de rentabil achiziționarea unui astfel de model Galaxy S10+ cu 128GB în Ceramic Black și Ceramic White. Poate ar fi mai înțelept să cheltuiți un pic în plus și să vă orientați spre un Galaxy S20+ pentru 1.000 de euro. Sigur alegerea este la latitudinea voastră.

Dacă doriți un telefon alb, în ​​prezent aveți opțiunea Galaxy S20 Ultra de 128GB în Cloud White la ~1.349€. Puteți, de asemenea, mai aștepta puțin varianta de 256GB a acestuia, așteptată în curând pe piețele globale.