Galaxy S10 5G va fi disponibil din iunie în mai multe țări din Europa

914

Samsung Galaxy S10 5G este primul smartphone 5G care va fi disponibil în Europa. Acesta va fi lansat în Franța, Germania, Italia, Spania, Elveția și Marea Britanie. Dispozitivele sunt vândute în strânsă colaborare cu diverși furnizori de servicii mobile din Europa. Printre aceștia se află Deutsche Telekom, Everything Everywhere EE, Sunrise, Swisscom, TIM, Telefonica și Vodafone.

Telefonul smartphone Galaxy S10 5G va fi disponibil începând din luna iunie, conform site-ului News Samsung. Prețurile acestui smartphone pot varia în funcție de operatorii locali de telefonie mobilă. În Germania, telefonul S10 5G va fi disponibil începând cu luna iunie prin Deutsche Telekom și Vodafone. Smartphone-ul S10 5G va fi disponibil pentru pre-comandă începând cu 22 mai și va intra în vânzare începând cu data de 7 iunie.

Un super-telefon Galaxy S10 5G, rezultatul a peste 35 de ani de experiență Samsung

Samsung a ajuns la construirea lui Galaxy S10 5G, după peste 35 de ani de experiență în industria de telefonie mobilă. După ce gigantul high-tech deja a jucat un rol cheie în tranziția industriei la 3G și 4G, compania dorește, de asemenea, să fie un pionier în introducerea rețelei 5G. Noul smartphone permite comutarea rapidă între diferite tipuri de rețele pentru a permite utilizatorilor o experiență mobilă de excepție. Streaming video, jocuri, apeluri video și multe altele vor duce utilizatorii le conexiuni mobile fără întreruperi și experiențe extraordinare.

Modelul Galaxy S10 5G diferă de celelalte modele din seria Galaxy S10. Puteți vede pe site-ul nostru caracteristicile modelului Galaxy S10 5G. Deosebit de remarcabile sunt afișajul dinamic AMOLED mai mare, camere mult mai performante și cea mai mare baterie din seria Samsung Galaxy S.

AMOLED (Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode) sau diodă organică emițătoare de lumină cu matrice activă. Începând cu 2008, tehnologia de afișare AMOLED a început să fie utilizată în telefoane mobile, ceasuri inteligente, media-playere și camere digitale, în laptop-uri și televizoare.

Un ecran Dynamic AMOLED strălucitor din toate punctele de vedere. Afișajul Dynamic AMOLED de 6,7 inch este cel mai mare ecran aflat pe un smartphone din seria Galaxy S. Astfel, clienții se pot scufunda în conținut impresionant HDR10+ și pot avea experiențe deosebite cu foarte multe detalii ale imaginilor de pe ecran.

Capabilitățile imagistice ale smartphone-ului Galaxy S10 5G sunt mai avansate decât cele ale modelelor obișnuite. Telefonul S10 5G are șase camere uluitoare, aproape ca aparatele foto profesionale. Printre acestea se numără așa-numita cameră 3D pentru adâncime. La videoclip-urile live-focus, se obține un efect bokeh de calitate cinematografică. Camera de adâncime 3D oferă, de asemenea, o varietate de caracteristici de măsurare de mare viteză. Acestea permit clienților să măsoare dimensiunile unui obiect sau a unei camere.

Samsung Galaxy S10 5G nu va fi comercializat în România

Funcționalitatea modelului Galaxy S10 5G este completată de o baterie foarte mare. Cu 4.500 mAh, smartphone-ul are cea mai mare capacitate de încărcare pusă vreodată de Samsung pe un smartphone. Astfel, utilizatorii pot discuta, pot partaja și pot juca ore întregi fără a fi nevoie să caute o priză pentru a reîncărca. Pentru reîncărcare, modelul S10 5G folosește funcția de încărcare super-rapidă cu o putere de 25W. Durata de viață efectivă a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de comportamentul utilizatorilor și de alți factori.

Din păcate acest Samsung Galaxy S10 5G nu va fi disponibil în România. Se va comercializa doar acolo unde sunt sau vor fi în viitorul apropiat rețele 5G. Nu este cazul în România.