Viteză și performanță cu Galaxy S10 5G, primul smartphone 5G de pe piață

2515

Samsung a anunțat că Galaxy S10 5G va fi disponibil pentru cumpărare în Coreea de Sud începând cu 5 aprilie 2019. În ultimul timp, Samsung a colaborat îndeaproape cu operatorii de rețea, producătorii de dispozitive și dezvoltatorii de software pentru a face din 5G o realitate. Acum, consumatorii vor putea trăi o experiență mobilă complet nouă, cu cea mai avansată rețea disponibilă și caracteristicile puternice și inovatoare ale Samsung Galaxy S10 5G.

Suntem la începutul unei noi ere în care viteza incredibilă și conectivitatea 5G devin realitate”. A declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile, Samsung Electronics. „Suntem mândri de munca pe care am realizat-o pentru a aduce primul smartphone de 5G pe piață. Așteptăm cu nerăbdare să-l punem la dispoziția tuturor din întreaga lume în anul care vine„.

Samsung este singura companie care aduce pe piață absolut totul în materie de 5G. De la chipset-uri, miezuri de rețea, soluții radio și dispozitive 5G pentru utilizatori. Rețeaua comercială 5G a fost în aer în Coreea de Sud începând cu 1 decembrie 2018. Toți operatorii de telefonie mobilă care utilizează soluțiile de bază și soluțiile radio 5G ale rețelei Samsung au putut testa această rețea.

5G va conduce în viitorul imediat lumea

Introducerea telefonului Galaxy S10 5G, lansat alături de S10e, S10 și S10+ în februarie, este o piatră de hotar în cercetarea și dezvoltarea Samsung, care include și descoperiri cheie, cum ar fi prima transmisie Gigabit 5G de viteză la nivel mondial, primul transfer de 5G între mai multe celule și acum primul său smartphone 5G disponibil pe piață.

5G, la fel ca rețelele mobile de generația anterioară 2G, 3G și 4G și rețelele 5G sunt rețele celulare digitale. Numele de celular vine de la zonele geografice mici acoperite de furnizorii de servicii, numite celule. Digitale se referă la faptul că semnalele analogice care reprezintă sunetele și imaginile sunt digitalizate în telefon, convertite de un convertor la digital și transmise ca un flux de biți.

Galaxy S10 5G pune puterea, viteza și conectivitatea de neegalat ale rețelelor 5G direct în mâinile consumatorilor. Cu viteze de până la de 20 de ori mai rapide decât rețelele 4G, consumatorii dintr-o rețea de 5G pot descărca un sezon complet al unui show TV în câteva minute. Pot juca jocuri grafice foarte intense, pot face stream video de 4K aproape fără nici un decalaj și se pot bucura de experiențe îmbunătățite VR și AR. În plus, 5G va uni mai mult de 1 milion de dispozitive/km², transformând modul în care consumatorii trăiesc, comunică și lucrează prin conectarea nu numai a smartphone-urilor, ci și a vehiculelor, fabricilor, birourilor și orașelor.

Pentru a profita din plin de puterea crescută de 5G, Galaxy S10 5G include noi caracteristici avansate care extind experiența de vizualizare cu cel mai mare afișaj disponibil pe un dispozitiv din seria Galaxy S. Face fotografii și clipuri video uimitoare și oferă performanța puternică necesară pentru a păstra ritmul vieții cotidiene.

Caracteristici formidabile pe Samsung Galaxy S10 5G

Experiență mare de vizualizare: Ecranul dinamic AMOLED de 6,7 inch este pe Galaxy S10 5G. Un ecran de la margine la margine ce permite ca întreg conținutul digital 5G să fie văzut așa cum a intenționat realizatorul. Samsung a dezvoltat un afișaj vizual care să satisfacă pe deplin consumatorii. Un conținut HD de înaltă calitate, jocuri, realitate augmentată și conferințe video, totul este posibil prin 5G.

Cameră Pro – Grande Hexa: Galaxy S10 5G face un upgrade semnificativ pentru camera smartphone cu o unitate de procesare neuronală (NPU), pentru a face fotografii perfecte, precum și șase camere în total, inclusiv camera de adâncime 3D. Acesta furnizează cu exactitate informații despre adâncime. Măsoară durata de timp pentru ca un semnal luminos să ajungă pe subiectul de fotografiat pentru a furniza efecte bokeh.

Performanțe superioare: În plus față de viteza de descărcare a unui sezon complet al unui show de televiziune HD în câteva minute, Galaxy S10 5G împachetează o baterie de 4.500 mAh. Pentru acele momente în care puterea poate fi scăzută, Galaxy S10 5G utilizează încărcarea Super Fast la 25W.

Galaxy S10 5G va fi disponibil în culorile Majestic Black, Royal Gold, Crown Silver în Coreea de Sud începând cu 5 aprilie 2019 și se va extinde și pe alte piețe internaționale după această dată.

Samsung Galaxy S10 5 G specificații:
Afișaj 6,7 inch Quad HD + Curved dinamic AMOLED │ Aspect ratio 19: 9
Camere Foto Spate: Cameră cvadruplă cu dublă OIS
– Telephoto: 12 MP PDAF │ F/2,4 │ OIS (45°)
– Unghi larg: 12 MP Super Speed dual pixel AF │ F/1,5 – F/ 2,4 │ OIS (77°)
– Ultra Wide : 16 MP FF │ F/2,2 (123°) – Zoom optic 0,5x / 2X │ până la 10X zoom digital
– Adâncime 3D: hQVGA
Frontal:
– Autoportrete: 10 MP dual Pixel AF │ F/1,9 (80°)
– Adâncime 3D: hQVGA
Dimensiuni și greutate 77,1 x 162,6 x 7,9 mm │ 198 grame
Procesor 7nm 64-bit Octa-core (Max. 2,8 GHz + 2,4 GHz + 1,7 GHz)
8nm 64-bit Octa-core (Max. 2,7 GHz + 2,3 GHz + 1,9 GHz)
Memorie 8 GB + 256 GB / 512 GB
Baterie 4.500 mAh │ Încărcare rapidă compatibilă pe cablu cu QC2.0, AFC și PD3.0
– Încărcare rapidă compatibilă pe wireless
– Viteze îmbunătățite de încărcare fără fir cu încărcare rapidă fără fir 2.0
– Wireless PowerShare
Sistem de operare Android 9.0 Pie
Rețea Consolidată 4 × 4 MIMO │ Până la 7CA │ LAA │ LTE Cat.20
Conectivitate Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac / ax (2,4 / 5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM │ Poate diferi de piață și operatorul de telefonie mobilă Bluetooth 5.0 │ ANT+ │ USB Type-C │ NFC │ Localizare (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)  │ La Galileo și BeiDou acoperirea poate fi limitată
Plăți mobile NFC │ MST – Pot diferi în funcție de operatorul de telefonie și piață
Senzori Accelerometru │ barometru │ senzor de amprentă cu ultrasunete │ giroscop │ geomagnetic │ senzor de cameră │ senzor de proximitate │ senzor de lumină RGB
Autentificare Cod PIN │ Parolă │ Model │ Glisare │ Amprentă │ Față
Audio AKG cu Dolby Atmos │ Dolby Digital │ Dolby Digital Plus │ Format redare audio: M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, AMM, AWB, FLAC, MID , MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE
Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEB