Samsung Galaxy S10 5G este acum disponibil în Germania

1181
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Smartphone-ul ce poate fi conectat la rețeaua 5G, Samsung Galaxy S10 5G este acum disponibil în Germania. Poate fi cumpărat prin magazinul online Samsung și Deutsche Telekom și va fi disponibil în curând prin Vodafone. În scurt timp rețeaua 5G va fi disponibilă în Germania, conform Samsung News.

Doar la timp pentru debutul rețelei 5G, Samsung a anunțat lansarea primului său smartphone 5G în Germania. Samsung Galaxy S10 5G este disponibil momentan prin magazinul online Samsung și Deutsche Telekom. În scurt timp va fi disponibil și prin rețeaua de telefonie mobilă Vodafone. Cel mai puternic smartphone premium de până acum din seria Samsung Galaxy S10 va ajunge în mâinile utilizatorilor germani pentru a fi folosit în rețeaua de ultimă generație de telefonie mobilă.

Samsung Galaxy S10 5G la vânzare în Germania

Seria Galaxy S a fost dezvoltată și permanent îmbunătățită timp de zece ani. Acum suntem foarte entuziasmați și bucuroși să aducem primul smartphone 5G în Germania. În acest fel clienții noștri de aici vor avea acces la comunicațiile mobile de generație următoare„. A declarat Olaf May, vicepreședinte al departamentului IT & Mobile, Samsung Electronics GmbH. „Odată cu lansarea în Germania a lui Samsung Galaxy S10 5G, trecem efectiv la o altă etapă de dezvoltare. Galaxy 10 5G oferă utilizatorilor noi oportunități care suntem siguri că vor veni mai repede decât se așteptau„.

Artificial Intelligence – Inteligența artificială (AI) este o ramură a informaticii a cărei scop este crearea de mașini inteligente care lucrează și reacționează ca oamenii. Definiția cea mai acceptată a inteligenței artificiale a fost dată de John McCarthy în 1955. “O mașină care se comportă într-un mod care ar putea fi considerat inteligent, dacă ar fi vorba de un om”.

Galaxy S10 5G are mai multe de oferit, este cel mai puternic smartphone gin familia Samsung. Smartphone-ul premium, de exemplu, vine cu o tehnologie inteligentă a camerei, care simplifică înregistrările fotografice și video de înaltă calitate. Cu șase camere – două în față și patru în spate – utilizatorii pot alege camera potrivită pentru aproape orice subiect vor să fotografieze. Printre altele, o cameră 3D de profunzime pentru înregistrări video impresionante cu efect bokeh.

Un preț de 1.200 de euro în Germania pentru Galaxy S10 5G

Un impresionant ecran de 6,7 inch, Dynamic AMOLED se află pe Galaxy S10 5G. Este cel mai mare ecran smartphone din seria Galaxy S. Contrastul și culorile sunt impresionante, oferă o mare gamă de culori și asigură o imagine clară cu mare precizie a culorilor. Datorită bateriei de 4.500 mAh, utilizatorii se pot bucura de streaming, descărcări rapide și jocuri, fără să-și facă griji cu privire la putere și viteză. Valoarea de 4.500 mAh se referă la valoarea tipică a capacității bateriei, determinată în condiții de laborator. Durata de viață efectivă a bateriei poate varia în funcție de rețea, de comportamentul utilizatorilor și de alți factori.

Un software AI (Artificial Intelligence) aflat pe Galaxy S10 5G ajustează automat totul în funcție de modul de utilizare a bateriei, viteza procesorului, utilizarea memoriei și a temperatura dispozitivului. Datorită încărcării rapide de 25 wați utilizatorii pot reîncărca smartphone-ul într-un timp extrem de scurt. Samsung Galaxy S10 5G în culoarea Majestic Black este disponibil la un preț de 1.199 euro.