Galaxy S10 cu 5G, posibil cu ecran de 6,7 inch și senzori ToF Lidar

814

Galaxy S10 compatibil cu 5G va fi echipat cu senzori ToF Lidar în față și spate, o tehnologie găsită pe autoturisme pentru aprecierea distanțelor. Telefonul smartphone ar avea un ecran de 6,7 inch și ar fi disponibil numai în Coreea de Sud și Statele Unite. Conform ultimei informații de pe Twitter de la Ice Universe, Galaxy S10+ de 6,4 inch nu va fi „versiunea superioară” a gamei S10. Ice Universe sugerează că primul dispozitiv mobil Samsung de 5G are un ecran de 6,7 inch.

Informația preluată de la PhonAndroid și PhonArena este cel puțin inedită în acest moment. Ice Universe susține că Galaxy S10 cu 5G și ecran de 6,7 inch, ar fi în lucru. Diagonala de 6,7 inch (17,02 cm) este uriașă, atunci la ce diagonală să ne așteptăm de la Galaxy Note 10? Au fost zvonuri de 6,66 inch pe Note 10. Ice Universe este un fost angajat al Companiei Samsung. Este cunoscut pentru informațiile de cele mai multe ori corecte despre despre smartphone-urile Samsung. Universe Ice are multe surse de informații pe liniile de producție chineze ale sub-contractanților gigantului high-tech.

Samsung Galaxy S10 compatibil cu rețeaua 5G, codificat Beyond X, va fi echipat cu un senzor de distanță ToF Lidar. Aceasta este o tehnologie de ultimă oră care se găsește de obicei în autoturisme pentru a aprecia distanțele. Ar exista unul în partea din spate și unul în partea din față a smartphone-ului. Samsung probabil le va folosi pentru a gestiona mai bine adâncimea câmpului pentru fotografii. Informații anterioare au dat prezența a șase senzori foto pe Galaxy S10 cu 5G.

Galaxy S10 cu 5G, alias Beyond X, are „logo-ul foarte cool”

Ice Universe spune că a obținut cumva imagini cu acest produs misterios „Beyond X”, descriind logo-ul său „Logo-ul 5G este foarte cool”. Este puțin probabil ca Ice Universe să fi văzut acest smartphone, dar se și poate. Comentariul său nu este însoțit de nici o imagine vizuală.

Logo este o prescurtare de la logogramă, din logo „cuvânt” și gramă „scriere”, numit uneori și siglă. Este un element grafic folosit pentru identificarea unei firme, a unui produs, a unei organizații, a unui eveniment etc. Logo-ul poate fi compus din una sau mai multe litere, o imagine sau o combinație a acestor elemente.

Ice Universe spune că Galaxy S10 cu 5G și ecran de 6,7 inch va fi comercializat numai în Coreea de Sud și Statele Unite. Credem că acest smartphone Samsung va ajunge mai târziu în 2019 și pe alte piețe. Estimativ noi am publicat prețurile pentru seria S10 dar, prețurile rămân deocamdată la latitudinea companiei Samsung. Oricum nu credem că vor fi pe placul consumatorilor.

Modelele S10 ar putea fi prezentate înainte de MWC Barcelona 2019 la un eveniment special dedicat lor. Lansarea la vânzare va fi ca de obicei peste două săptămâni, la începutul lunii martie. Galaxy S10 cu 5G, vom vedea ce diagonală de ecran va avea, ar putea fi lansat puțin mai târziu pe piață.