Galaxy S10 5G disponibil din 16 mai la un preț de 1.300 $ la Verizon

1490

Samsung a amânat un timp lansarea telefonului pliabil Galaxy Fold, dar are un alt telefon extraordinar, care este în blocstart-uri. Este vorba de smartphone-ul Samsung Galaxy S10 5G. Operatorul american de telefonie mobilă tocmai a anunțat că modelul S10 5G va fi disponibil din 16 mai. Precomenzile pentru acest telefon au început pe 25 aprilie și care doresc smartphone-ul trebuie să plătească 1.299.99 $.

Cele 20 de orașe în care va fi oferit 5G în 2019 au fost, de asemenea, dezvăluite cu această ocazie. În Statele Unite a fost lansată doar parțial rețeaua 5G, conform AndroidPolice. Aceasta este disponibilă doar în Chicago și Minneapolis, mai târziu în acest an va fi extinsă în mai multe orașe americane. Operatorul american Verizon a afirmat anterior că va lansa rețeaua 5G în 30 de orașe americane în acest an.

Modelul Galaxy S10 5G cu 512 GB stocare va fi mai scump

Samsung Galaxy S10 5G vine în două configurații de memorie internă: 256 GB și 512 GB. Modelul „de bază” de 256 GB vine în valoare de 1.299,99 dolari. Varianta cu 512 GB stocare este vândută la un preț de 1.399.99 $. Ambele smartphone-uri sunt oferite în două culori: Crown Silver și un negru exclusivist Majestic Black. În Coreea de Sud modelul S10 5G cu 256 Gb costă 1.205 dolari.

Toți cei care vor precomanda un telefon Samsung S10 5G vor primi un „Kit VIP” care include un set de căști wireless Samsung Galaxy Buds și un pachet de încărcare fără fir. Operatorul Verizon oferă, de asemenea și alte facilități pentru cei care cumpără un Galaxy S10 5G. Aceste facilități sunt în funcție de modul în care cumpără acest telefon, în rate, cu diferite tipuri de abonament, cu banii jos sau sunt clienți noi.

Detroit este cel mai mare oraș din statul american Michigan, situat lângă granița cu Canada. Este renumit ca centrul tradițional al industriei americane de automobile. În Detroit se află cele mai mari concerne ale industriei automobilelor din lume: Ford, Chrysler și General Motors.

Samsung Galaxy S10 5G este al doilea telefon de la Verizon cu 5G – după Moto Z3 – dar primul care integrează funcționalitatea 5G în hardware. Moto Z3 oferă capabilități de 5G numai atunci când este utilizat cu un accesoriu numit Modul Moto 5G.

Rețeaua Verizon 5G era deja disponibilă în Chicago și Minneapolis, dar va fi pusă la dispoziția utilizatorilor  până la sfârșitul anului 2019 și în alte 20 de locații. Atlanta, Boston, Charlotte, Cincinnati, Cleveland, Columbus, Dallas, Des Moines, Denver, Detroit, Kansas City, Little Rock, Memphis, Phoenix și Providence. De asemenea orașele San Diego, Salt Lake City și Washington DC mai sunt pe această listă.