Galaxy S10 5G va fi lansat în Australia săptămâna viitoare

724

În februarie la Samsung Unpacked 2019, când a lansat Galaxy S10e, S10 și S10+, Samsung a lansat și Galaxy S10 5G. Cu toate acestea, spre deosebire de restul gamei S10, modelul 5G nu a intrat imediat în vânzare. Galaxy S10 5G a fost lansat inițial în Coreea de Sud, apoi în Statele Unite. Pe măsură ce rețelele 5G continuă să fie disponibile în anumite țări, Samsung lansează Galaxy S10 5G pe aceste piețe.

După lansarea lui S10 5G în SUA săptămâna trecută, Samsung lansează acum acest model și în Australia. Dispozitivul emblematic va fi disponibil pentru cumpărare în țara cangurilor începând cu 28 mai prin Telstra și Samsung Experience Magazine. Când va fi disponibil pe piață, acesta va fi primul dispozitiv cu funcționalitate de 5G care va fi lansat în Australia.

Clienții Telstra vor beneficia de un upgrade gratuit la Galaxy S10 5G

Telstra este cea mai mare companie de telecomunicații mobile din Australia. Telstra construiește și operează rețele de telecomunicații fixe și mobile, acces la internet, televiziune cu plată și alte produse și servicii. Clienții Telstra vor beneficia de un upgrade gratuit la Galaxy S10 5G, așa cum a promis operatorul australian clienților care și-au cumpărat un S10+. Ei vor avea la dispoziție o perioadă 21 de zile după data de 28 mai pentru a schimba Galaxy S10+ cu Galaxy S10 5G. Este o afacere excelentă pentru clienți, deoarece S10 5G nu numai că susține rețelele de generație următoare, dar și pe cele actuale.

Este demn de remarcat faptul că Telstra va lansa inițial rețeaua 5G în anumite zone selectate unde este un trafic ridicat. Abia după aceea rețeaua 5G va fi implementată la scară mare în Australia. Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth și Adelaide sunt locații cu trafic ridicat. Acolo rețeaua 4G LTE este deja disponibilă.

Perth este unul dintre cele mai izolate orașe importante din lume. Cel mai apropiat oraș cu o populație de peste 100.000 de locuitori este Adelaide, la o distanță de 2.130 km. În Perth sunt parcări destinate femeilor. Sunt de culoarea roz, sunt mai mari și sunt poziționate lângă ieșirile din parcări.

Telstra va lansa în curând rețeaua 5G în Australia

Deci, pentru cititorii noștri din Australia, dacă intenționați să cumpărați un Galaxy S10 5G, merită să verificați mai întâi dacă Telstra aduce în curând o rețea de 5G în zona dvs. Operatorul australian de telefonie intenționează să anunțe în curând data de lansare a 5G. Având în vedere că rețelele 5G se află în stadii înaintate, este posibil ca beneficiile să nu fie imediat evidente, dar acest lucru se va schimba pe măsură ce aceste rețele vor fi la nivel național.

Galaxy S10 5G este proiectat să funcționeze la un nivel pe care nu l-am văzut niciodată într-un dispozitiv Samsung. De la camera de adâncime 3D până la capacitatea de rețea de 5G, oferim cea mai bună soluție din punct de vedere al inovației, designului și experienței„. A declarat Garry McGregor, vicepreședinte IT & Mobile, Samsung Australia.