Galaxy S10+ mai bun decât iPhone XS Max, potrivit Consumer Reports

1226

Samsung Galaxy S10+ este un smartphone mai bun decât iPhone XS Max, spune Consumer Reports. În testul său, revista americană a consumatorilor felicită viața bateriei, robustețea și camera foto triplă a smartphone-ului. În ciuda impresiilor senzorului de sub ecran, un pic dezamăgitor, S10+ a fost încoronat cel mai bun smartphone de pe piață.

Tot ceea ce are Galaxy S10+ ca dotări este excepțional, înclusiv dotările de bază„, spune Consumer Reports despre Galaxy S10+. Anul trecut, revista americană a ales pe Samsung Galaxy Note 9 ca cel mai bun și mai fiabil smartphone de pe piață. A fost ales înaintea telefoanelor iPhone XS și XS Max, care au păcătuit de o lipsă de îmbunătățiri față de iPhone X. După actualizarea protocolului său de testare, opinia Consumer Reports s-a schimbat, conform PhoneArena. iPhone-urile s-au mutat în topul clasamentului … până la sosirea lui Galaxy S10+.

Potrivit Consumer Reports, Galaxy S10+ este cel mai bun smartphone de pe piață

Pentru început, Consumer Reports a apreciat foarte mult durata de viață a bateriei de 4.100 mAh. „Experții noștri au înregistrat o durată de viață a bateriei de 39,5 ore, cu 8 ore mai mult decât Galaxy Note 9„. Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10e au obținut un scor de 35,5 ore și 33,5 ore. În testele Consumer Reports, Galaxy S10+ nu a depășit o zi și jumătatea cu o singură încărcare. În opinia Consumer Reports, modelul S10+ nu este un monstru de autonomie, dar este foarte bun.

Dacă sistemul triple-camera de la spate permite lui S10 să depășească fără probleme pe iPhone-ul XS, smartphone-ul are unele mici probleme la aparatul de fotografiat frontal, estimează testul.

Consumer Reports este o revistă americană fondată în 1936. CR publică revizii și comparații ale produselor de consum pe baza rezultatelor laboratorului intern de testare. Testele și evaluările făcute de Consumer Reports sunt depășite ca mărime și amploare doar de recensământul din SUA. CR are peste 50 de laboratoare de ultimă oră pentru testarea unei game variate de produse.

Pentru revista americană Consumer Reports, lucrul cel mai important despre Galaxy S10 și S10+ este senzorul lor de amprente sub ecran. „Este minunat. Pentru a debloca telefonul, pur și simplu puneți degetul pe ecran„. Dar această nouă tehnologie are și unele erori, regretă asociația de consumatori. Conștient de critici, Samsung a promis că va îmbunătăți cititorul de amprente aflat pe S10 prin actualizări.

În cele din urmă, Consumer Reports laudă puterea lui Galaxy S10+. Ca predecesorul său, Galaxy S9, smartphone-ul a trecut testul de rezistență fără nici un fel de deteriorare, spre deosebire de multe alte dispozitive high-end. Această observație este susținută de testul de rezistență a lui Galaxy S10+ la care a fost supus de Jerry Rig Everything.